+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verkeerskundige Goirle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.519 - € 5.566 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gemeente Goirle, een organisatie die zich inzet voor de leefbaarheid en ontwikkeling van haar dorpen. Werk mee aan belangrijke thema s zoals veiligheid, duurzaamheid en de openbare ruimte. Ontwikkel jezelf in een organisatie die streeft naar zelforganisatie en een betere dienstverlening. Bij Maandag® krijg je de kans om jouw expertise in te zetten en bieden we mogelijkheden voor zowel korte als lange termijn opdrachten. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Werken bij de gemeente Goirle

Als je werkt voor de gemeente Goirle, ben je dagelijks samen met zo’n 170 andere medewerkers aan ’t werk voor de 24.000 inwoners van onze dorpen: Goirle en Riel. Het is goed toeven in de gemeente Goirle. We hebben ‘doenerige’ dorpen en een prachtlandschap. Dat willen we zo houden en versterken. We werken met inwoners en partners samen om het goede te doen. We hebben daarbij oog voor de wensen van inwoners, bedrijven en organisaties. Voorbeelden van gebieden waaraan wij werken zijn: veiligheid, duurzaamheid, openbare ruimte en ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben.

Organisatie in ontwikkeling

De gemeente Goirle is een organisatie in ontwikkeling. Op basis van de organisatievisie “Goirle schakelt” zetten we stappen op weg naar een organisatie die uitgaat van het principe van zelforganisatie, met als uiteindelijke doel een betere dienstverlening naar onze inwoners, instellingen en bedrijven. 


Functie eisen
  • Je beschikt over een relevante Hbo-opleiding het liefst op het gebied van verkeer, mobiliteit of ruimtelijke ordening;
  • Je hebt kennis van verkeerstechniek, duurzame mobiliteitsoplossingen en het vermogen om verkeersgegevens te analyseren en interpreteren;
  • Je kunt verkeerskundige problemen identificeren en oplossingen voorstellen om de verkeersstroom te optimaliseren en de verkeersveiligheid te verbeteren;
  • Je bent creatief en durft buiten kaders te denken;
  • Je herkent jezelf in de volgende competenties: flexibel, analytisch en enthousiast;
  • Je hebt communicatieve vaardigheden om samen te werken met andere belanghebbenden. 
Over het bedrijf

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verkeerskundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in