+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verkoop en marketing medewerker Goor

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hodes-Huisvesting

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team waar iedereen heel gemotiveerd is. Jouw werk is belangrijk, want je helpt met alles rondom de verkoop en marketing. Je beantwoordt e-mails, praat met klanten en maakt offertes. Ook mag je creatief zijn met dingen zoals social media en evenementen. Je krijgt de kans om te leren en te groeien. Laat zien wat je kan en wat je leuk vindt om te doen! Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Dit wordt je baan
Als verkoop- en marketingmedewerker heb je een veelzijdige functie binnen ons gedreven team. Als olie van onze machine zorg jij er voor dat alle ondersteunende werkzaamheden op het gebied van verkoop en marketing gesmeerd verlopen. Zo blijft geen e-mail uit de algemene mailbox onbeantwoord, sta je (potentiële) klanten en leveranciers telefonisch te woord en werk je offertes uit. Je creatieve ei kun je kwijt in ondersteunende marketingtaken: social media, de website, nieuwsbrieven, evenementen en bijeenkomsten. En het leuke is, er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Laat maar eens zien wat je kunt én wilt.

Gevraagd

Dit verwachten we van je
  • Je bent (bijna) klaar met je MBO/HBO studie of hebt een studie gedaan in de richting van Sales/Marketing;
  • Je hebt affiniteit met marketing;
  • Je bent proactief en ondernemend, leergierig, betrokken en resultaatgericht;
  • Je bent een echte teamplayer.


Aanbod

Wat hebben wij te bieden
Bij Hodes Huisvesting verdien je een goed salaris. De extra’s zijn ook concurrerend. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. En het meest waardevolle: je collega’s. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. En verder? Aan alles wordt gedacht: opleidingen, pensioen, vakantieregeling en een aantrekkelijke winstdeelregeling.
Over Hodes Huisvesting
Hodes huisvesting is dé aanbieder van circulaire & modulaire huisvesting. Hiermee willen we bijdragen aan een omgeving waar mensen comfortabel en betaalbaar kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen. We bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen we flexibel, duurzaam en betaalbaar.
Onze missie
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze missie: bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. Daar gaan we voor. Elke dag weer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in