+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.

Leerling SEH verpleegkundige Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rivas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.047 - € 4.324 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wij zoeken per 1 april een Leerling SEH verpleegkundige.

Jij wilt de keuze voor de acute zorg maken. Je wilt er zijn voor de patiënt in het acute moment. Hoe je die spoedeisende verpleegkundige zorg levert leer je tijdens deze opleiding. De dynamiek en afwisseling op de SEH en de charme van een algemeen ziekenhuis, dat spreekt jou aan.

Wat ga je doen?
Op de spoedeisende hulp afdeling verleen je zorg aan mensen die acute, specialistische hulp nodig hebben. Dit zijn patiënten in alle leeftijden met uiteenlopende ziektebeelden of aandoeningen. Als leerling SEH-verpleegkundige leer je om zelfstandig verpleegkundige zorg voor de patiënt en zijn naasten te verlenen. Je wordt hierin begeleidt door een of meerdere gediplomeerde SEH-verpleegkundige(n). Je werkt in een klein groepje nauw samen met SEH arts-assistenten en SEH-artsen, waarbij je assisteert en ondersteunt. Als SEH-verpleegkundige coördineer je de zorg en de activiteiten rond de patiënt.

De opleiding wordt gevolgd bij ExpertCollege in Rotterdam/Amstelveen en duurt zestien maanden. Aan de hand van een portfolio volg je de praktijk tijdens je werk op de SEH-afdeling van het Beatrixziekenhuis. Zo combineer je het geleerde direct met je werk. De opleiding is daarmee gebaseerd op de richtlijnen van het College Zorg Opleidingen.

Waar ga je werken?
Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Op de SEH bieden we level 3 trauma zorg en voor de neurologie ook trombolyse zorg. Verder beschikken we over een level 1 IC. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders maakt het Beatrixziekenhuis de belofte van hoogwaardige medisch-specialistische zorg dagelijks waar. Volgens AD en Elsevier behoort het Beatrixziekenhuis al enkele jaren tot de beste ziekenhuizen van Nederland.

Voor SEH-verpleegkundigen bieden wij je een mooie werklocatie met de nieuwste faciliteiten. Je gaat werken op een kleinschalige SEH met ongeveer 15.000 patiënten per jaar, waarvan de meeste verwezen zijn. De regionale functie van het ziekenhuis zorgt ervoor dat je jouw functie in de volle breedte kunt uitoefenen.

Je werkt hier met 28 SEH-verpleegkundigen, 3 leerlingen, 4 SEH-artsen en 15 arts-assistenten. Je werkt veel samen met SEH-artsen en met steeds wisselende arts-assistenten. Het team van SEH-verpleegkundigen vindt trainen en opleiden heel belangrijk en ze leiden graag leerlingen op. We hebben o.a. een speciaal skillslab met mooi apparatuur om simulatie oefeningen mee te doen. Kenmerkend voor ons team: We houden van de dynamiek, we staan vooraan om hulp te bieden, zijn gemotiveerd om goede zorg te geven aan patiënten en hebben oog voor elkaar.

Wie ben jij?
Je helpt veel verschillende patiënten, kunt snel schakelen en doortastend handelen. Jij kunt vertrouwen op je klinische blik en verpleegtechnisch handelen. In de drukte houd je persoonlijke aandacht voor de patiënt en behartig jij zijn belangen.
  • Je bent gediplomeerd en BIG-geregistreerd mbo- of hbo-verpleegkundige.
  • Je hebt minimaal twee jaar verpleegkundige ziekenhuiservaring.
  • Je bent Hepatitis B en Kinkhoest gevaccineerd of bereid hiertoe.
  • Je bent bereid te werken tijdens alle voorkomende diensten.
  • Je bent bereid tot detachering tijdens een deel van de opleiding zodat je volledig kan worden opgeleid.
Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je verantwoordelijkheid neemt over je eigen leertraject.
  • Je verdient als leerling een salaris tussen de € 3047,- en € 4324,- bruto per maand op basis van 36 uur per week . Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • De functie leerling SEH-verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De functie aspirant leerling is ingedeeld in FWG 45. De functie gediplomeerd SEH-verpleegkundige in FWG 55.
  • Je krijgt een overeenkomst voor 32- 36 uur in de week.
  • Je tekent een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Interne kandidaten behouden hun dienstverband.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en je profiteert van Rivas Benefits at work).
Heb je interesse?
Voor informatie over deze functie neem je contact op met afdelingshoofd Mascha Ratten op (0183) 644 879. Bel of app met vragen over het solliciteren met Oscar Bontje (recruiter) op 06 82 70 61 44.

We nemen na de brievenselectie contact met je op, om 1 à 2 dagen in te plannen om mee te lopen. Aan het einde hiervan zal het sollicitatiegesprek plaatsvinden.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Als we je uitnodigen voor een assessment zien we jou als een serieuze kandidaat en dat is ook in jouw voordeel. Jij wilt vast ook weten of deze plek een goede match is voor jou. Het assessment is niet alleen voor de leerdoelen maar kan ook bepalend zijn of je wel of niet wordt aangenomen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in