+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Elektrotechnicus op vaste locatie Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Je komt als elektrotechnicus te werken bij een familiebedrijf actief op de zuivelmarkt. Iedere dag werken zij hard om al het goede van melk beschikbaar te maken aan iedereen in de wereld. Zij zijn gespecialiseerd in melkpoeder. Zijn ontwikkelen constant hun producten om aan de veranderende klantvraag te voldoen. Duurzaamheid is inmiddels een dagelijks onderdeel van hun werk geworden.


Als elektrotechnicus binnen de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en uitbreiden van zuivelinstallaties en verpakkingsinstallaties.
Jouw dagelijkse taken zullen onder andere bestaan uit het oplossen van elektrische storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud en het implementeren van verbeteringen aan de besturingssystemen van de installaties. Je zult nauw samenwerken met collega's en operators om ervoor te zorgen dat alle installaties optimaal functioneren en voldoen aan de gestelde normen.
Daarnaast zul je betrokken zijn bij het begeleiden en ondersteunen van externe technici die werkzaam zijn in onze fabriek. Je zult jouw expertise delen en ervoor zorgen dat de werkzaamheden volgens de juiste normen worden uitgevoerd.
Als elektrotechnicus speel je een sleutelrol in het waarborgen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van de installaties. Je zult continu bezig zijn met het verbeteren van de prestaties en het minimaliseren van storingen, om zo de productieprocessen soepel te laten verlopen.
Om succesvol te zijn in deze functie, verwachten wij dat je een sterke achtergrond hebt in elektrotechniek en ervaring hebt met het werken in een productieomgeving. Je moet in staat zijn om elektrische storingen snel te analyseren en op te lossen en je moet bekend zijn met de nieuwste technologische ontwikkelingen op jouw vakgebied.
We bieden je een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jouw technische vaardigheden kunt aanscherpen en kunt bijdragen aan het verbeteren van de productieprocessen. Als je graag werkt in een team van enthousiaste technische professionals en bereid bent om continu te leren en te groeien, dan nodigen wij je uit om te solliciteren op deze functie.
Word jij enthousiast van elektrische installaties en wil je graag bijdragen aan de optimalisatie van onze productieprocessen? Solliciteer dan vandaag nog en maak deel uit van ons team dat streeft naar technische excellentie in de zuivelindustrie!
 



Gevraagd

  • Werk en denkniveau HBO/ MBO niv.4 richting Mechatronica of elektrotechniek;
  • Kennis van PLC-systemen en ervaring met meet en regeltechniek;
  • Een aantal jaar ervaring als monteur in een technische dienst binnen de maakindustrie is een grote pré;
  • Je bent bereid om te werken in ploegendienst;
  • Je bent analytisch ingesteld en werkt gestructureerd.


Aanbod

  • Een fulltime functie als elektrotechnicus bij een vooruitstrevende organisatie;
  • 25 vakantiedagen (op basis van 36 uur per week);
  • Een salaris tot € 3.600 bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • Veel toeslagen boven op je salaris;
  • De bijdrage voor het pensioen wordt 100% betaald door PD personeel;
  • Je krijgt, indien gewenst, een opleiding die aansluit bij jouw wensen en een verbreding is van je kennis.

Ben jij de elektrotechnicus die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 307 229 82. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Wij vragen zowel mensen met een mechanische achtergrond om te reageren.



Bedrijfsomschrijving

Als elektrotechnicus komt je te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven ernaar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in