+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Verzorgende Revalidatie en Herstel Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rivas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.279 - € 3.276 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als verzorgende IG op de afdeling Revalidatie en herstel verleen je zorg ‘met je handen op je rug’. Niet zo letterlijk natuurlijk, maar je werkt er samen met de cliënt naar toe dat hij kan terugkeren naar huis. Cliënten komen namelijk op de afdeling Revalidatie & Herstel om te werken aan hun zelfredzaamheid. Voor jou betekent dat dat je in je werk veel verschillende ziektebeelden tegenkomt.

Wat ga je doen?
Jouw functie is gericht op het herstel van de cliënt. Dit kan nodig zijn na een ongeval, operatie of ziekenhuisopname. Daarbij wordt gekeken wat nodig is om weer naar huis te kunnen. Samen met de cliënt werk je aan zijn persoonlijke doelen. Om dit te bereiken wordt er doelgericht gewerkt aan de hand van zorgpaden. Je helpt bij de ADL-activiteiten en biedt ondersteuning bij de persoonlijke verzorging. Cliënten doen zoveel mogelijk zelf, je begeleidt en coacht en je oefent samen. In zo’n revalidatie traject, wat meestal 3 tot 10 weken duurt, bouw je een band op met de cliënt en je ziet ze groeien in hun herstel. Sommige cliënten gaan zelfs beter naar huis dan dat ze waren voor hun opname!

Waar ga je werken?
In Het Gasthuis wordt kortdurende zorg geboden in de vorm van Revalidatie & Herstel. De doelgroep van de cliënten op deze afdeling zijn voornamelijk electieve orthopedie, trauma, oncologie, COPD, hartfalen en NAH met specialisatie CVA. De afdeling is volop in ontwikkeling, met als doel een goed therapeutisch klimaat, waarin cliënt en personeel optimaal samenwerken om te komen tot terugkeer naar eigen huis. 

Binnen Revalidatie en Herstel Gorinchem werk je samen met zo’n 60 collega’s. Denk aan verzorgenden IG, verpleegkundigen, zorgregisseurs, maar ook ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen en arts-assistenten. Met z’n allen werken we ergens naar toe. In het belang van de cliënt is het dan ook heel belangrijk dat je als team eenduidig werkt en de cliënt betrekt bij zijn ontwikkeling. Feedback geven en ontvangen doen we dan ook op een respectvolle manier. We hebben het erg leuk met elkaar en proberen daar waar dat kan uitjes te organiseren.

Wie ben jij?
De cliënten met wie je werkt hebben vaak iets naars meegemaakt. Dat is niet niks en het herstel zal niet altijd even makkelijk gaan. Samen met jou gaan ze daar doorheen. Jij gaat de uitdaging aan. Jij ziet het allemaal wat positiever in en dat laat je ook zien! Je coacht, motiveert, geeft complimenten en brengt de humor erin. Je hebt het geduld om de cliënt de ruimte en de tijd te geven die nodig is om het zelf te proberen. En zijn dingen in het dagelijks leven voor de cliënt niet meer zo vanzelfsprekend om zelf uit te voeren? Dan denk je mee in praktische oplossingen en hulpmiddelen om het gemakkelijker te maken.
  • Je bent gediplomeerd verzorgende IG.
  • Je hebt bij voorkeur (stage)ervaring in de geriatrische revalidatie.
  • Je bent Hepatitis B gevaccineerd, of bereid hiertoe.
  • Je bent in staat om alle voorkomende diensten te draaien.
Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
  • Je verdient een salaris tussen de € 2.279,- en € 3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • De functie is ingedeeld in FWG 35. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je tekent een contract voor 16 - 20 uur.
  • Je tekent een vast contract.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits.
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.
Heb je interesse?
Voor informatie over deze functie neem je contact op met teamleider Regina Kant 06-27209283.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Oscar Bontje (recruiter) op 06 82 70 61 44.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in