+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Calculator/projectvoorbereider civiel (Detachering of Vaste baan) – Gorinchem Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij creatief en zoek jij altijd naar innovatieve ontwerp oplossingen en slimme bouwmethoden dan zoeken wij jou!


Jij bent verantwoordelijk voor het gehele calculatieproces en de werkvoorbereiding voor de uitvoering. Je draagt zorg voor het opstellen van de complete kostprijsbegroting conform de aanvraagdocumenten, op onder andere contractuele aspecten, risico’s en kansen. Je selecteert de leveranciers en onderaannemers en beoordeelt de ontvangen offertes op basis van de contractdocumenten. Je bent creatief en zoekt naar innovatieve ontwerp oplossingen en slimme bouwmethoden.



Gevraagd

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma civiele techniek met 2-5 jaar werkervaring of je hebt een HBO diploma civiele techniek die net van school afkomt met 1 of 2 jaar werkervaring. Je hebt al ervaring met Autocad, je kan goed in teamverband werken en je bent communicatief vaardig.



Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt bij geschiktheid nader bepaald.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid staat bovenaan het lijst en dit willen ze ook uitstralen naar de opdrachtgever. Binnen alle disciplines beheert de opdrachtgever het gehele traject van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud, dit doen ze met ongeveer 65 mensen. Ze investeren continue in de kennis en kunde van de medewerkers en proberen hierbij de kwaliteit op langer termijn te waarborgen. Daarnaast leidt dit natuurlijk tot voordelen voor de opdrachtgever uiteindelijk. Er heerst een fijne werksfeer en het is een vrij platte organisatie. Ze houden zicht bezig met civiel en waterbouw, heiwerken en cultuur en groen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in