+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 4.250 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

In de rol van Ervaren Werkvoorbereider in Gorinchem speel je een belangrijke rol in het voorbereiden van ondergrondse infrastructuurprojecten. Je werk is afwisselend en je zorgt dat alles klaarstaat voor de uitvoering. Je komt te werken in een team waar een goede sfeer hangt. Samen lunchen en deelnemen aan personeelsactiviteiten is hier heel normaal. Ook kun je gratis sporten voor of na je werk. Je krijgt een goed salaris, een laptop en telefoon van de zaak. Plus, er zijn veel kansen om te leren en te groeien. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een meester in plannen en organiseren binnen de wereld van civiele techniek? Bruis je van energie bij het samenwerken en het vinden van creatieve oplossingen? Dan is de rol van Ervaren Werkvoorbereider in Gorinchem jou op het lijf geschreven!

Dit ga je doen

Als Werkvoorbereider bij deze organisatie, gevestigd in Gorinchem, speel je een essentiële rol in het (technisch) voorbereiden van onze ondergrondse infrastructuurprojecten. Deze projecten omvatten het aanleggen of vervangen van kabels en leidingen voor gas, water en elektriciteit.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren, plannen, organiseren en ondersteunen van diverse projecten. Je stelt gedetailleerde werkplannen op, controleert documenten op volledigheid en zorgt voor de juiste materialen op locatie, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Denk hierbij aan het regelen van verkeersborden, bouwhekken en andere wegafzettingen, evenals het zorgen voor de benodigde gereedschappen en machines voor de monteurs.

Andere taken omvatten het aanvragen van vergunningen en verkeersplannen, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en interne afdelingen, het maken van inkooporders, het bewaken van processen en het bespreken van risico's om ervoor te zorgen dat deze op verantwoorde wijze worden aangepakt in de voorbereidingsfase.

Tijdens het project fungeer je als centraal aanspreekpunt voor de uitvoerder, monteurs en opdrachtgevers. Na afronding van het project ben je verantwoordelijk voor de oplevering, inclusief het verzorgen van afrekenstaten en het retourneren van alle gebruikte apparatuur. Kortom, als Werkvoorbereider ben jij de spin in het web en een echte regelaar!


Dit krijg je

Bij deze organisatie wacht jou een dynamische werkomgeving, met een informele sfeer waar pauzes samen worden doorgebracht en waar personeelsactiviteiten zoals de vrijdagmiddagborrel en sportactiviteiten de teamspirit versterken. Verder kunnen de medewerkers voor of na werktijd kosteloos gebruikmaken van de fitnessruimtes.

Maar dat is nog niet alles! Wij bieden jou:

  • Een aantrekkelijk salaris dat perfect aansluit bij jouw kennis en ervaring, in lijn met de cao Metaal en Techniek.
  • Een laptop en telefoon van de zaak om jouw werkzaamheden probleemloos uit te voeren.
  • Talloze personeelsactiviteiten zoals seizoensgebonden feesten, sportevenementen en het legendarische kerstevenement.
  • Uitstekende opleidings- en groeimogelijkheden, met bijzondere nadruk op persoonlijke coaching om jouw talenten optimaal te ontplooien!
Dit ben je

Dit is wie jij bent:

Jij bent proactief, veerkrachtig en weet perfect hoe je het overzicht moet behouden. Als Werkvoorbereider ben je klaar om je voor minimaal 32 uur per week in te zetten, maar fulltime werken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een mbo-diploma (niveau 4) in een (civiel) technische richting of vergelijkbaar.
  • Ten minste 3 jaar relevante ervaring als Werkvoorbereider in een (civiel) technische omgeving.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Goede computervaardigheden.

En laten we niet vergeten, een ochtendhumeur? Dat is niet aan jou besteed, want bij deze organisatie beginnen we allemaal fris en fruitig om 07:00 uur met ons eerste kopje koffie of thee. 

Komt jouw profiel niet helemaal overeen, maar ben je ervan overtuigd dat de rol van Werkvoorbereider in Gorinchem perfect bij je past? Aarzel dan niet en solliciteer! 


Hier ga je werken

Deze organisatie is een aannemer die dagelijks actief is binnen de ondergrondse infrastructuur van Nederland. Het doel is om zowel huishoudens als bedrijven toegang te bieden tot essentiële gas-, elektriciteit-, telecom- en drinkwaterinfrastructuren. Met de ondersteuning van zo'n 750 toegewijde medewerkers realiseren ze deze missie. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de kunst van horizontaal gestuurd boren.


Interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan nu en dan neemt Iris van Meer zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun jij mij bellen of appen via 06 12216123 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in