+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorredijk.

Assistent Accountant Agro Gorredijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.950 - € 4.340 p/m

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Van der Veen & Kromhout Accountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met bijna 50 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan hoog in het vaandel. Het betreft een middelgroot accountantskantoor met ruim 125 medewerkers en beschikt over een AFM vergunning. Naast accountants zijn fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs, bedrijfseconomen, waarderingsspecialisten en automatiseringsexperts werkzaam. Deze professionals werken veelal voor middelgrote en kleinere bedrijven, de landbouw, vrije beroepsbeoefenaren en non-profit instellingen.


Bedrijfscultuur

Van der Veen en Kromhout staat in de regio bekend als prominente speler in de accountancy en bedrijfsadvies. Dit doen ze door hun nuchtere Friese mentaliteit te combineren met focus op personeel, kwaliteit en ontwikkeling. Het is een organisatie met een prettige sfeer en een goede werk-privé balans.

Als zelfstandig assistent-accountant in de agro-sector is het aannemelijk dat u een sterke affiniteit heeft met deze specifieke branche. In deze rol richt u zich voornamelijk op klanten binnen de agro-sector. U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van samenstelwerkzaamheden, zowel uitvoerend als adviserend van aard. Samen met de Relatiebeheerder en Teamleider draagt u bij aan de interne ontwikkeling van onze praktijk. Een cruciaal aspect van uw functie is het behartigen van de zakelijke belangen van de klant, waarbij u gebruik maakt van moderne IT-tools.


Functie eisen

Als onze organisatie en de functie je aanspreken, zijn er een aantal vereisten waar we naar op zoek zijn. In de eerste plaats verwachten we dat je een bachelor Accountancy hebt afgerond. Daarnaast is het belangrijk dat je bedreven bent in het werken met ICT en diverse vaktechnische software. We waarderen het ook als je regelmatig bijscholing hebt gevolgd op het gebied van vaktechnische applicaties om je kennis up-to-date te houden. Verder beschik je over de volgende competenties:

  • Analytisch en nauwkeurig: Je hebt oog voor detail en kunt complexe informatie analyseren.
  • Besluitvaardig en adviesgericht: Je neemt initiatief en toont leiderschap in het nemen van beslissingen en het geven van advies.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal: Zowel schriftelijk als mondeling communiceer je helder en effectief.
  • Samenwerkingsgericht en respectvol: Je kunt goed samenwerken met anderen en respecteert de meningen en ideeën van je collega's.
  • Gericht op resultaat en kwaliteit: Je streeft naar het behalen van resultaten van hoge kwaliteit en bent daarop gefocust.

Wat kunt u verwachten bij Van der Veen en Kromhout? In ieder geval een warme werkomgeving waar we elkaar ondersteunen. Naast de focus op werk, vinden wij het belangrijk om ook ruimte te bieden voor ontspanning. Concreet betekent dit:

  • Een competitief salaris tussen €2950,- en €4340,-, afhankelijk van uw kennis en ervaring, inclusief pensioenvoorziening en arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werktijden en opties voor deeltijd- en thuiswerk.
  • Mogelijkheden voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
  • Een diverse klantenportefeuille om mee te werken.

    Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren of wil je graag meer informatie over de functie?

    Neem dan contact op met Ids Kooistra, consultant Finance. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 058- 246 15 82 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in