+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Tekenaar / constructeur Gorredijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

W.E.T. Pro's

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Elke dag is anders in deze baan. Je werkt soms alleen, soms met een team. Je helpt met het ontwerpen van machine onderdelen en denkt na over nieuwe ideeën in de branche. Als technisch tekenaar zorg je dat alles goed loopt in de fabriek. Je bent belangrijk voor de klant en het productieteam. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om te groeien door opleidingen. Plus, er zijn leuke teamuitjes en extra spullen om je werk goed te doen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Elke dag naar kantoor om de klus te klaren. Soms werk je een dag alleen, soms in teamverband. De ene keer werk je aan het ontwerpen en tekenen van machine onderdelen, terwijl je op een ander moment mee werkt en denkt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de branche.

Als technisch tekenaar van klantspecifieke machines zorg jij ervoor dat voor iedere uitdaging de passende oplossing wordt ontwikkeld, zodat de processen in de fabriek vlekkenloos verlopen. Je bent de spin in het web tussen de klant en de productie. Structuur is een term die jou omschrijft, hierdoor zijn werktekening makkelijk terug te vinden voor jou en je collega’s. Geen dag is hetzelfde, maar dat is juist een uitdaging voor jou.

Wij vinden het net zo belangrijk dat jij blij bent met je werk en collega’s als dat de klant blij is met jouw werk en daar doen we dan ook alles aan. Buiten het feit dat we jou altijd proberen te voorzien van een leuke uitdaging krijg je daarnaast ook het volgende:
Wat levert het jou op:
  • Start salaris tussen €2800 en €4000
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Aanbod van verschillende opleidingen en cursussen die je mag volgen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Gezellige collega’s
  • Leuke uitjes
  • Aanvullende benodigdheden om je functie uit te kunnen voeren
  • Veel doorgroeimogelijkheden zowel binnen je functie als een stapje verder in de Organisatie


Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
In deze functie is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als binnen een team goed kan functioneren met een gezonde hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid. Je beschikt over technisch en ruimtelijk inzicht in combinatie met algemene materiaalkennis en vergelijkbare werkervaring. Je bent geschoold richting de werktuigbouwkunde technische kant. Naast de Nederlandse taal beheerst je de Duitse en Engelse taal voor het contact met opdrachtgevers over de grens.

Aanbod

De organisatie:

Wij zijn een klantspecifieke machinebouwer die vooruitstrevend en vernieuwende technieken toepast in haar dagelijkse werkaamheden. We bieden unieke technische oplossingen voor de tot nu toe onbereikbare wensen van onze klanten en nieuwe innovatieve oplossingen om de arbeidskosten aanzienlijk te verlagen en de productkwaliteit te verbeteren. Hiervoor ontwikkelen wij unieke machines die een revolutie teweeg brengen in de productiemethoden en producten kunnen maken die voorheen onbereikbaar waren.

Klik op ''Solliciteer nu'' en become part of the W.E.T. Pro's Community!
Tel: +31 6 12 65 79 41
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in