+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorredijk.
Laad meer vacatures

Tekenaar/Calculator Gorredijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In onze timmerfabriek bouwen we aan de toekomst door hoogwaardige kozijnen te maken. We zoeken iemand die als tekenaar/calculator helpt om onze producten nog beter te maken. Je werkt met verschillende software en draagt bij aan het hele proces, van ontwerp tot productie. Bij ons krijg je niet alleen een leuke baan, maar ook de kans om te groeien met trainingen en een opleidingsbudget. Plus, we hebben speciale extra s, zoals een aandraagbonus. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Jij wil een rol spelen bij de constructie van nieuwe woningen en hoogwaardige kozijnen van diverse typen en afmetingen bijdragen. Dus nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team in de timmerfabriek. In onze timmerfabriek zetten we ons dagelijks in om kwalitatieve producten af te leveren die mensen met plezier in hun woningen gebruiken. Om dit voort te zetten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Als dit je aanspreekt, lees dan snel verder of solliciteer direct!

Je taken en verantwoordelijkheden:

  • Als tekenaar/calculator vorm je de verbindende schakel tussen onze timmerfabriek en de andere bedrijven binnen de groep. Je speelt een cruciale rol in het voortraject van kozijnproductie.
  • Als calculator ben je verantwoordelijk voor effectief klantcontact en het tijdig verstrekken van offertes aan onze bouwpartners, waarbij je veelvuldig in contact staat met klanten om de juiste afstemming te garanderen.
  • Daarnaast draag je als tekenaar bij aan het versnellen en optimaliseren van zowel het bouw- als het productieproces. Je concretiseert verbeteringen in zowel het bouw- als productieproces, wat ons in staat stelt om samen met onze ketenpartners kwaliteit te leveren. Onze bouwprojecten worden aangeleverd in BIM-formaat, waarna jij de kozijnen ontwerpt met behulp van 3D- en 2D-softwarepakketten, waaronder Matrix, Revit, Tekla en AutoCAD.
  • Je hebt ook verantwoordelijkheid voor het programmeren van de CNC-machine en draagt bij aan verbeter- en ontwikkelingsprojecten.
Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

Voor deze functie zoeken we iemand die flexibel is, initiatief toont en beschikt over uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Je bent nauwkeurig, zorgvuldig en altijd bereid om te leren. Veiligheid heeft bij jou prioriteit in de werkomgeving, en je handelt dienovereenkomstig. Je bent in staat om prioriteiten te stellen en besluitvaardig op te treden. Je hebt minimaal een MBO niveau 4-diploma of hoger, met aanvullende relevante werkervaring in 2D- en 3D-tekenen/programmeren. Ervaring met software zoals Revit, Tekla of AutoCAD is een pre.


Waar jij werkt

Binnen ons bedrijf richten we ons op efficiëntie en innovatie met korte communicatielijnen. Het leveren van kwaliteit en klantwaarde staat bij ons centraal. We delen kennis, ervaring, talent en passie, en geloven dat we door van elkaar te leren sterker worden. We zijn trots op de bijdrage die we leveren aan duurzame woningbouw in Nederland met onze houten kozijnen. Onze timmerfabriek staat voor de uitdaging om de komende jaren aanzienlijk te groeien, met behoud van onze huidige locatie in Gorredijk. Dit realiseren we door middel van digitalisering, robotisering en investeringen in de ontwikkeling van ons personeel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in