+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Somatiek / Palliatief en Crisis Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yesway

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je komt te werken op een dynamische afdeling waar ouderen met verschillende zorgbehoeften wonen. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bewaken van een veilige en comfortabele leefomgeving van de bewoners binnen het verpleeghuis. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan hier onder andere uit het leveren van ADL, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het observeren, rapporteren en bijdragen aan het zorgplan van de bewoners. Vanwege de diverse samenstelling van doelgroepen waar je mee komt te werken, is geen dag hetzelfde! Samen met jouw team en de disciplines binnen het multidisciplinair team draag je de verantwoording voor het uitvoeren van optimale persoonsgerichte zorg. Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG, ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan meteen!


Over de opdrachtgever

De opdrachtgever waar je voor komt te werken bevindt zich in de regio Utrecht. De organisatie beschikt over meerdere locaties in de regio waar psychogeriatrische en/of somatische ouderen wonen. De locaties zijn ruim en modern ingericht en hygiëne protocollen worden er strikt nagevolgd, wat voor een aangename en schone werkplek zorgt. De organisatie specialiseert zich onder meer in mensen met demensie met zwaar ernstig probleemgedrag. Daarnaast onderscheidt deze opdrachtgever zich door het loyale personeel, welke zich dag in en dag uit inzetten voor het welzijn van de bewoners.


Wat wij bieden

Yesway is een betrouwbare personeelsmiddelaar binnen de sector zorg en welzijn. Yesway heeft een groot en sterk netwerk binnen Nederland en diverse leuke opdracht. Je kan worden gedetacheerd voor een bepaalde periode en ontdekken of deze functie en werkgever bij jou passen. Als het een match is, wordt de mogelijkheid geboden, om de opdracht te verlengen. Gedurende de detacheringsperiode, ben je gegarandeerd van inkomen en mocht het niet jouw droombaan zijn, dan bemiddelt Yesway jou naar een andere leuke baan! Natuurlijk kunnen goede voorwaarden voor deze functie niet ontbreken. Reken bij ons daarom op:

  • Een passend uurtarief afhankelijk van je (werk)ervaring.
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen.
  • Een langdurige opdracht van minimaal 3 maanden met kans op verlenging.
  • Begeleiding en ondersteuning van onze Recruitment Consultants en Regiomanagers.
  • Administratieve ontzorging wordt verzorgd door onze afdeling Service en Advies.
Meer informatie

Zeg jij ook ja tegen de Yesway? In een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart wat leefgeluk voor jou betekent en hoe jouw baan als verzorgende ig daaraan kan bijdragen. Je solliciteert met een sollicitatievideo, een appje of een motivatiebrief. Zit je toch niet op je plek bij de opdrachtgever? Geen zorgen, dan zoeken we iets anders. Jij zorgt voor een ander en wij zorgen voor jou. Eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Deniece Reid via 06 57 92 77 00 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in