+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Docent economie Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Als leraar op onze school voor de bovenbouw, deel je jouw ambitie met de leergierige en uitdagingsgerichte leerlingen. In een team met een evenwichtige verdeling van mannelijke en vrouwelijke docenten, draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de toekomst. Jouw rol is cruciaal in het stimuleren van de nieuwsgierigheid van onze leerlingen en het bieden van uitdagende lesstof. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als leraar op deze school heb je net zo’n ambitieuze insteek als je leerlingen. Je gaat aan de slag met de bovenbouw van deze school voor 16 uur per week. De leerlingen op deze school hebben een grote mate van nieuwsgierigheid en zoeken graag uitdaging in hun schoolwerk. Aan jou de taak om ze deze uitdaging te bieden. Het team van docenten op deze school bestaat uit een gelijke verdeling van mannen en vrouwen met veelal een eerstegraads bevoegdheid. Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten?



Gevraagd

  • Je bent eerstegraads bevoegd voor economie;
  • je bent beschikbaar voor 16 uur per week;
  • je hebt een ambitieuze mindset;
  • je bent sterk in klassenmanagement;
  • je bent enthousiast en weet dit over te dragen op de leerlingen.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning

Wij bieden jou:

  • uitstekende voorwaarden;
  • doorbetaling van schoolvakanties;
  • ondersteuning van ervaren coaches;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Joke de Jong op 0682603288 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Joke de Jong op 0682603288 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Bedrijfsomschrijving

Op deze school heerst een zeer ambitieus leerklimaat. Zo is het slagingspercentage al jaren ruim 95 procent en heeft deze school ook al enige jaren het label excellent. Het uitgangspunt van deze school is de leerlingen helpen ontwikkelen op verschillende vlakken; kennis, vaardigheden en persoonlijk. Ook wil de school, onderwijs bieden wat de leerlingen voorbereidt op deelname aan de internationale samenleving. Hier is veel aandacht voor cultuur en brede culturele vorming. Zo zijn er verschillende projecten door het schooljaar heen waar de leerlingen aan kunnen deelnemen. Denk hierbij aan muziek en poëzieavonden, debatmiddagen en theaterstukken. Op deze manier leren de leerlingen op een open en waardevrije manier kennis te maken met de verschillende onderdelen van de westerse cultuur. Het is voor de leerlingen ook mogelijk om internationaal erkende taalcertificaten te halen zoals Cambridge, DELF en Goethe.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in