+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Operator Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

van nes + plaisier

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
van nes + plaisier

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken in een stabiel en groeiend bouwbedrijf. We zoeken een Operator voor onze fabriek. Je krijgt een jaarcontract, met kans op vast. Het werk is afwisselend en je komt in een fijne, collegiale sfeer terecht. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van vullen tot laden. We zijn een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en successen samen viert. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf, direct een jaar contract en een startsalaris beginnend bij €2.600,- bruto per maand? Voor uitbreiding van de fabriek zijn wij per direct op zoek naar een Operator. De werkzaamheden vinden plaats tijdens dagdienst tijden.


Wij bieden
  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract
  • Stabiel bedrijf met prima ontwikkelingsmogelijkheden
  • Afwisselend werk en fijne collegiale werksfeer
  • Dienstverband van 40 uur per week

Functieomschrijving

In deze functie van Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het proces van A tot Z. Je zorgt voor het vullen van de silo's, het bewaken van het proces en ingrijpen wanneer nodig. Het is een verantwoordelijke functie, omdat elke actie die jij uitvoert consequenties heeft voor het eindproduct die de klant dient te ontvangen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact met de chauffeurs en het juist en tijdig laden van hun product. Je dient secuur te werken, zodat de chauffeur het juiste product mee krijgt en uiteindelijk de klant tevreden is.


Je werkplek

Onze opdrachtgever produceert zijn producten voor alle grote bouwbedrijven binnen Nederland. Het product die ze maken is exclusief en door de geavanceerde machines kunnen zij een kleine batch produceren. Hierdoor zijn ze voor veel bouwbedrijven een interessante optie. Het bedrijf zelf is een typisch familiebedrijf, waar het hart op de tong ligt. Men kent iedereen bij naam en de lijnen zijn kort. Successen worden samen gevierd en je wordt gevraagd om bepaalde verbeteringen door te voeren waar nodig.


Functie-eisen
  • In bezit van een technische opleiding met voorkeur richting de procestechniek;
  • Snel informatie en processen eigen kunnen maken
  • Flexibiliteit en een hands-on mentaliteit
  • Een zelfstandige en positieve werkhouding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

van nes + plaisier

Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisaties hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.


Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Koorevaar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 0180 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de Operator unit? Bezoek onze website

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in