+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Ontwerper Laag- en Middenspanning Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.870 - € 5.490 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Klaar voor een uitdagende stap in de energiesector als ontwerper laag- en middenspanning? Sluit je aan bij ons team waar ontdekken, ontwikkelen en leren centraal staan. Werk aan boeiende, multidisciplinaire projecten die bijdragen aan een duurzamer Nederland. Geniet van een baan met veel afwisseling, eigenaarschap, en de mogelijkheid om te werken aan toonaangevende projecten. Plus, profiteer van een leaseauto (elektrisch), een laptop, iPhone, en aantrekkelijke kortingen. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Klaar voor een stap in de energiesector als ontwerper laag- en middenspanning? Sluit je aan bij ons enthousiaste team waar samen ontdekken, ontwikkelen en leren centraal staan. Ervaring of interesse in uitdagende projecten? Laten we praten en ons team versterken.  

Wat ga je doen

Als ontwerper laag- en middenspanning ben je op het gebied van engineering medeverantwoordelijk voor interessante, uitdagende en complexe (multidisciplinaire) landelijke laag- en middenspanningsprojecten.  

Een aantal werkzaamheden op een rij:   

  • Vanuit jouw technisch inzicht zorg je voor de effectieve vertaalslag van functioneel ontwerp naar uitvoerbare projectplannen. 
  • Je verzorgt de technische documentatie en uitvoeringsstukken en je werkt graag volgens de Systems Engineering methodiek. 
  • Je ondersteunt de ontwerpleider en technisch manager in de opeenvolgende fasen van het project van basisontwerp in de voorbereidingsfase tot detail engineering.  
  • Je ontwerpt en verifieert integrale oplossingen op basis van klantspecificaties, technische normen en richtlijnen, en wet- en regelgeving.  
  • Je zorgt voor proactieve voortgangsbewaking, je lost knelpunten op, koppelt je bevindingen terug en je voert kwaliteitscontroles uit.  
Jouw werkomgeving

Alle vormen van transport in Nederland zijn sterk aan het elektrificeren. De vraag naar meer en zwaardere energievoorzieningen aan het spoor, laadinfrastructuur voor bussen en schepen en ook walstroomvoorzieningen groeien enorm hard. Ontwikkelingen die essentieel zijn voor een duurzamer Nederland. 

BAM wil een bijdrage leveren aan dit belangrijke onderdeel van de energietransitie en is daarom medio 2022 gestart met de business unit Heavy Duty Charging & Electrification (HDC). HDC is ontstaan uit het team van BAM dat energievoorzieningen ontwerpt en bouwt voor trein, tram en metro in heel Nederland. Technisch heeft dit veel overlap en raakvlakken met de vraagstukken die ontstaan voor de nieuwere vormen van elektrisch transport over de weg en op het water en dat geeft het team een stabiele basis om door te ontwikkelen. Hoewel pas recent gestart is werkt HDC op dit moment al aan een aantal toonaangevende projecten. Voorbeelden zijn het realiseren van laadinfrastructuur voor elektrische veerboten, een mobiele walstroominstallatie voor een scheepswerf en een modulair onderstation voor ProRail. 

Wij bieden jou

Een baan met veel afwisseling, eigenaarschap en mooie projecten. Daarnaast bieden wij jou:      

  • Een salaris tussen de € 2.870,- en € 5.490,- bruto per vier weken, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.   
  • Een goed cao, namelijk de railinfrastructuur.   
  • Een leaseauto (elektrisch) volgens de BAM leaseautoregeling of mobiliteitsbudget. Maar ook een laptop en iPhone om jouw werk efficiënt en effectief uit te voeren.       
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en daarbovenop nog 18 roostervrije dagen.    
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.     
Hier herken jij jezelf in
  • Afgeronde technische hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld elektrotechniek met specialisatie in energietechniek, electrical power engineering of een vergelijkbare studie. 
  • Ervaring met elektriciteitsnetwerken, transformators, laadapparatuur (laag- en middenspanning) en energietechniek. 
  • Minimaal vijf jaar ervaring in het ontwerpen van complexe hoog-, laag- en middenspanningssystemen met focus op beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoud en veiligheid. 
  • Kennis en ervaring met zowel primaire als secundaire systemen, UAV-GC contracten en Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). 
  • Grondige kennis en ervaring met Systems Engineering (SE), uitstekende communicatieve vaardigheden, en ervaring met projectmatig werken. 
Het sollicitatieproces

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Gijs van der Post, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06-50 03 93 04 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   
 
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de 'solliciteer button'. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in