+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Persoonlijk begeleider ambulant Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.870 - € 3.863 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van persoonlijke begeleiding ambulant bij team Maatwerk in Gouda. Werk herstelgericht en draag bij aan de zelfredzaamheid van cliënten met psychosociale en psychiatrische kwetsbaarheden. Geniet van flexibele werktijden in een rol waarin je echt een verschil maakt. Ontvang een aantrekkelijk salaris, een vaste eindejaarsuitkering, en profiteer van een uitstekende pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, en diverse kortingen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor team Maatwerk in Gouda zoekt Kwintes een persoonlijk begeleider ambulant voor 28-32 uur per week!

Als persoonlijk begeleider ambulant bevorder je de zelfredzaamheid en stabiliteit van cliënten in hun thuissituatie. Het doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het leven in hun woonomgeving. Daarom werk je herstelgericht. Jij laat de cliënt in de lead en gaat samen met hem/haar kijken naar de mogelijkheden. Met iedere cliënt stel je een begeleidingsplan op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Daarbij coördineer je de zorg rond cliënten en onderhoud je actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Waar nodig bied je praktische hulp. De basis voor je werk is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten. Verder beheer je de cliëntendossiers, registreer je en voer je de administratie. Het kan voorkomen dat je wordt ingezet bij het coachen van collega’s en het begeleiden van stagiaires en/ of leerlingen.

De doelgroep waar je mee werkt is 18+ en heeft diverse psychosociale en psychiatrische kwetsbaarheden. Denk aan borderline, autisme, gedragsproblematiek, eenzaamheid bij ouderen en angststoornissen. Samen met jouw collega’s wordt er besloten wie welke cliënten oppakt. Je werkt ambulant en kan dus je eigen agenda indelen. Wel is het wenselijk dat je één (vaste) avond in de week beschikbaar bent om te kunnen werken. Het komt voor dat cliënten fulltime werken en daardoor alleen ’s avonds beschikbaar zijn voor begeleiding.


Jouw werkplek

Maatwerkteam in Gouda waar je aan de slag gaat is werkzaam in 2 gebieden van Gouda namelijk Gouda West en Waddinxveen, waar het team ook over een kantoorruimte beschikt.
In deze regio wordt begeleiding geboden aan mensen in alle leeftijdscategorieën met psychiatrische of psychosociale problemen in hun eigen woning bij de dagelijkse gang van zaken. Zij krijgen ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie. We bieden zowel kortdurende begeleiding als langdurend. We vinden het in ons team belangrijk om persoonlijk contact te hebben en oog te hebben voor elkaar. Eén keer per week op de dinsdagochtend is er een teamoverleg, één keer per maand is dit overleg fysiek.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden.


Wat we van jou verwachten

Jij kiest bewust voor een baan met maatschappelijke betekenis. Je bent bekent met de doelgroep van Kwintes en krijgt er energie van om anderen een stapje verder te helpen. Ook kan je ermee omgaan als dit proces soms langzaam gaat. Je durft je zegje te doen in het team, kan feedback geven en ontvangen en je kan goed je eigen grenzen aangeven. Ten slotte leg je gemakkelijk contact en weet je zelfstandig te schakelen met de diverse externe partijen waar Kwintes mee samenwerkt. Daarnaast vragen we van je:

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding.
  • Werkervaring in- en kennis van de psychiatrie met complexe problematiek.
  • Kennis van Autisme Spectrum Stoornis is een pre.
Ons aanbod
  • Een goed salaris tussen € 2.870,- en € 3.863,- op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 45).
  • Een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een persoonlijk en teamgebonden opleidingsbudget.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
  • Een telefoon en laptop van Kwintes

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online via de website. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Shusma Niddha, recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-29663357. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in