+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Woonzorgmedewerker Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.176 - € 2.870 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Je helpt cliënten met huishoudelijke taken en persoonlijke verzorging. Je bouwt een band op met de bewoners en werkt in een team van verschillende soorten begeleiders en vrijwilligers. Bij ons krijg je een betekenisvolle baan, ruimte voor persoonlijke groei en een goed salaris. Ook bieden we een eindejaarsuitkering, pensioenregeling en korting op sport en cultuur. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Kwintes zoekt voor de locatie Manege een nieuwe collega woonzorgmedewerker voor 16 uur per week. De functie is per direct beschikbaar.

Als woonzorgmedewerker lever je een bijdrage aan een optimaal leefklimaat voor cliënten. Dit doe je door samen met de cliënten hun woning schoon te houden, samen boodschappen te doen en samen de was te doen. De nadruk van deze functie ligt op het bieden van begeleiding bij deze taken rondom de leefomgeving van de cliënt. Ook begeleid je cliënten zo nodig bij het douchen en bij andere zaken rondom de persoonlijke verzorging. Ook signaleer je eventuele problematiek en geeft dit door aan de woonbegeleiding. De basis is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten. De werktijden zijn van 8.30 – 15.30 uur en de dagen zijn in overleg.


Jouw werkplek

De Manege is een beschermde woonvorm voor 25 bewoners met een psychische kwetsbaarheid, waarvan ongeveer de helft ook een fysieke zorgvraag heeft. De gemiddelde leeftijd van onze bewoners is 60 jaar. In onze begeleiding dient rekening te worden gehouden met de ouder wordende bewoner. De psychische kwetsbaarheid van bewoners kan zich uiten in schizofrenie, angst- en stemmingsstoornissen, vormen van autisme en een licht verstandelijke beperking. Het team bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, activiteitenbegeleiders, huishoudelijk personeel, een kok en vrijwilligers. 

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!


Wat we van jou verwachten

Jij kiest bewust voor een baan met maatschappelijke betekenis. Je hebt hart voor de zorg en voor cliënten met een wisselende begeleidingsvraag. Je hebt affiniteit met ondersteunende, huishoudelijke werkzaamheden. Je bent zelfstandig en kan je werkzaamheden zelf plannen en organiseren.

Verder vragen we van je:

  • Een afgeronde en voor de functie relevante MBO niveau 2 opleiding.
  • Bij voorkeur werkervaring met de doelgroep en kennis van de psychiatrie.
Ons aanbod
  • Een goed salaris, (tussen €2.176,- en € 2.870, - op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 25)
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op verlenging. 
  • De functie is per direct beschikbaar.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching, via onze afdeling leren en ontwikkelen als extern.
  • Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuur werkt!

Informatie en solliciteren
Ben jij enthousiast geworden voor deze functie, neem dan contact op met Christa Boere via 06-46977961.  

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen. Het eerste onderdeel is een verkennend gesprek met de recruiter. Het tweede onderdeel is een sollicitatiegesprek op locatie. Als dit van beide kanten positief ervaren wordt volgt er een meeloop moment op de locatie. Dit is het derde onderdeel. Het vierde onderdeel is in de vorm van arbeidsvoorwaardengesprek met de zorgmanager (dit laatste is geen selectiegesprek). 
 
Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in