+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

React/Vue developer | Agency Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste front-End Developer om ons team te versterken. Bij ons krijg je de kans om te werken aan cutting-edge projecten over de hele wereld. We zijn een Digital Agency met een focus op het creëren van unieke digitale ervaringen. Ons team bestaat uit professionals die samenwerken aan diverse projecten, van webapplicaties tot virtual reality. We bieden de mogelijkheid om deel uit te maken van een jong en internationaal team, met doorlopend uitdagende projecten. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een gedreven front-End Developer om het team te versterken bij een toonaangevend digitaal bureau in Gouda. Jij hebt de kans om cutting-edge projecten te leiden wereldwijd en dit bedrijf te helpen grenzen te verleggen in de digitale wereld.
Bedrijfsprofiel

Onze klant is een Digital Agency gevestigd in Gouda, opgericht 20 jaar geleden. Met een team van professionals, inclusief ontwikkelaars, designers en strategen, bieden ze totaaloplossingen op het gebied van design, branding en digitale ervaringen. Hun focus ligt op het creëren van cutting-edge projecten voor een gevarieerd klantenbestand, variërend van grote bedrijven tot innovatieve start-ups wereldwijd.

Ze onderscheiden zich door hun innovatieve aanpak en onze expertise in het ontwikkelen van interactieve en visueel verbluffende digitale ervaringen. Onze klant werkt aan diverse projecten, waaronder webapplicaties, mobiele apps, interactieve installaties en virtual en augmented reality toepassingen. Het portfolio omvat campagnes voor merken in verschillende sectoren, zoals technologie, lifestyle, entertainment en e-commerce.

Bovendien hechten ze veel waarde aan een cultuur van 'exaptioalisme' en specialiseren ze zich in Motion, waarbij ze streven naar teamleden die bereid zijn een stapje extra te zetten en grenzen te verleggen in de digitale wereld. Hun multidisciplinaire aanpak omvat in-house ontwikkeling, design en strategie, waardoor we strategische samenwerkingen aangaan en hun klanten helpen hun imago en branding te versterken

Functie omschrijving

Als Senior/Lead Front-End Developer ben je de drijvende kracht achter innovatieve projecten. Je speelt een cruciale rol in het leiden van het team van ontwikkelaars, waarbij je jouw diepgaande kennis van front-end technologieën zoals HTML5, CSS3 en JavaScript inzet. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van verfijnde, responsieve interfaces en werkt aan projecten die gebruikmaken van geavanceerde frameworks zoals React en Vue.

Je hebt de ambitie om de leiding te nemen in het uitvoeren van code reviews en zo jouw mede ontwikkelaars naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast werk je zelf ook actief aan projecten en integreer je cutting-edge technologieën zoals virtual en augmented reality in hun toepassingen. Terwijl je samenwerkt met een multidisciplinair team, van design tot strategie, draag je bij aan het realiseren van strategische en visueel impactvolle oplossingen voor hun klanten.

Functie eisen
  • Diepgaande ervaring met React, Vue, Typescript & Javascript + een passie voor het bouwen van visueel verbluffende ervaringen.
  • Bij voorkeur ervaring met cutting-edge technologieën zoals virtual en augmented reality.
  • Een GitHub-portfolio is een groot voordeel.
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris (tot €5000 excl. vakantiegeld) op basis van niveau
  • Pensioensregeling.
  • Twee dagen per week op kantoor.
  • De kans om deel uit te maken van een jong en internationaal team in het centrum van Rotterdam.
  • Doorlopende uitdagende projecten voor vooraanstaande merken wereldwijd.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 26 05 17 47.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in