+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grathem.

Financieel medewerker, standplaats Eindhoven Grathem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ALD Selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën bij een groeiende onderneming die jouw inbreng waardeert. Als financieel medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van diverse afdelingen, van Finance & Control tot Juridische Zaken. Je werkt aan een actuele en betrouwbare administratie, draagt bij aan procesverbeteringen en staat direct in contact met de impact van jouw werk op de bewoners. Jouw rol is essentieel voor het realiseren van een fijne woonomgeving. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Functie Financieel medewerker
Standplaats Eindhoven

Vindt je het leuk om de financiële administratie te verzorgen in samenwerking met een team. Werk je graag samen? Hou jij ervan om voorman/voorvrouw’ te kunnen zijn (dus ‘voor de kar’, ‘wat gaan we doen?’, verbindende rol) op je te nemen? Of ben je een goede uitvoerder / Zou kunnen zijn, met een goede persoonlijkheid die wel weet hoe hij/zij dingen voor elkaar krijgt (beïnvloeden) en ook gewoon lekker doorpakt.
Krijg jij energie om ideeën, voorstellen aan te dragen, aan de directie. Heb jij gevoel voor data dan wel heb je er affiniteit mee? Ben je een ondernemende financiële medewerker? Draag jij graag bij aan de stad Eindhoven en de Metropoolregio?

Lees dan gauw verder!

Onze opdrachtgever in Eindhoven is een groeiende onderneming die een enthousiaste financiële medewerker zoekt.

Wat ga je doen als functie financiële medewerker;
Jouw Werkzaamheden….

Fijn en ongestoord wonen voor een eerlijke prijs in een duurzame woning. Dat maakt onze opdrachtgever iedere dag weer waar voor hun 70.000 bewoners. Bij alles wat zij doen, staan zij centraal. Daaraan kan jij als financiële medewerker ook aan bijdragen.

In deze functie werk jij gericht samen met diverse afdelingen van onze opdrachtgever. Zo zorg je voor een goed verloop van de jaarrekening met de afdeling Finance & Control. Ook werk je veel samen met Juridische Zaken en Vastgoedbeheer om claims af te handelen en in te dienen bij hun verzekeraar. Je draait rapportages en analyseert deze om andere afdelingen van de juiste informatie te voorzien. Hun medewerkers van Administratie bouwen op jou, jij kan hen verder helpen in hun werk.

Onze opdrachtgever verwezenlijkt veel nieuwbouw en renoveren zij woningen. De administratie daarvan doe jij ook als financieel medewerker. Zij vinden het belangrijk dat er een actuele en betrouwbare administratie wordt gevoerd. Dat kan alleen als zij zich aan de geldende procedures houden en uniform werken in de systemen. Om dit goed te kunnen doen vindt er afstemming plaats met de diverse verantwoordelijke afdelingen over de juistheid en volledigheid van de aan te leveren (financiële) gegevens/data.
Je handelt hierbij kritisch en proactief en kijkt altijd naar hoe we het beter kunnen doen. Voor procesverbeteringen heb je elkaar nodig, daarom zoek je actief andere afdelingen op. Jij overziet de context van het vraagstuk en weet hierbij de juiste analyses, oplossingen en/of verbindingen te leggen.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het:

afrekenen van stook- en servicekosten;
voeren van juiste projectadministratie;
huurprolongatie.

Op jou kan de bewoner rekenen. Je bent je bewust van de impact van de huur en servicekosten in hun portemonnee en draagt bij aan een volledige en betrouwbare administratie. Jij weet dat het voor de bewoners belangrijk is om hier in begrijpelijke taal inzicht en duidelijkheid over te geven.

Jouw toekomstige team;

Bij onze opdrachtgever word je een van onze 380 collega’s. Je gaat werken in het team Administratie. Het team bestaat uit 9 medewerkers Administratie en 10 financieel medewerkers. De data die verwerkt wordt door de medewerker Administratie, daarmee ga jij aan de slag. Binnen dit bedrijf zijn er veel (financiële) processen voor het behoud, onderhoud en verhuur van hun woningen. Als financieel medewerker ben je kerngebruiker en vraagbaak voor collega’s.
Het team kijkt uit naar je komst. Om samen processen te verbeteren, zichtbaarheid te creëren, afdelingen te adviseren, maar ook informeel samen te komen. Alles in verbinding en met een doel: we doen ons werk voor de bewoners.

Gevraagd

Hier herken jij jezelf in;

Je kunt jezelf omschrijven als iemand die:
een affiniteit heeft met cijfers;
weet hoe je samenwerkt met collega’s om zaken voor elkaar te krijgen;
niet stopt voordat het volgens jou klopt;
het heerlijk vindt om te focussen op een specifiek proces, hiervan alles weet en deelt met collega’s;

Opleiding/ervaring:
Verder heb je:
een HBO diploma, bij voorkeur bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie;
kennis en ervaring met het ERP pakket-SAP is een pre.

Aanbod

Het aanbod;
Een baan bij een organisatie met de omvang, kracht en wil om écht het verschil te maken. Werk met vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen, samen met gemotiveerde collega’s. In een inspirerend en modern kantoor in het hart van Eindhoven. Met een laagdrempelige cultuur en flexibele werkplekken.

Jij kiest waar, wanneer, met wie en hoe jij werkt. Als senior financieel medewerker kan je verder rekenen op:

een bruto maandsalaris tussen € 3.552,- en € 4.727,- (schaal H, fulltime CAO Woondiensten);
32 – 36 uur
een laptop en telefoon;
een eindejaarsuitkering van 1% van je loon;
een ontwikkelingsbudget van € 900 per jaar en een aanvullend opleidingsbudget;
de mogelijkheid extra vakantiedagen te kopen of verkopen;
een pensioen bij een stabiel pensioenfonds, ze betalen 2/3 van de premie;
voor woon-werkverkeer een ov-kaart van Woonbedrijf, zo maak je van je reistijd werktijd;
de mogelijkheid om een elektrische fiets of auto te gebruiken als je op pad gaat;
activiteiten zoals een zomerbarbecue en een afdelingsbudget voor het organiseren van leuke dingen;
goede thuiswerkfaciliteiten, zodat je ook thuis fijn kunt werken.

Over onze opdrachtgever;
Als grootste woningcorporatie in Zuid-Nederland vinden zij dat iedereen goed moet kunnen wonen. In een woning met kwaliteit, in een leefbare buurt. En dat daarbij niemand mag worden uitgesloten. De komende jaren investeren ze fors. In duurzaamheid, nieuwe woningen, renovaties, de online dienstverlening en de ontwikkeling van hun eigen collega’s. Dit doen zij in het kerngebied Eindhoven, Veldhoven, Best, Geldrop-Mierlo en Helmond.

Hun werk begint altijd bij de kerntaak: het verhuren van sociale huurwoningen. Door hun aanwezigheid in de buurten weten ze wat er leeft en speelt. Samen met bewoners, gemeenten en andere partners werken zij dagelijks aan leefbare buurten. Daarbij maken ze duurzame keuzes voor een inclusieve samenleving.

Enthousiast?
Ben je nieuwsgierig geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil jij jouw talenten inzetten om mee te bouwen aan de organisatie van onze opdrachtgever?

Zien wij uit naar je sollicitatie en motivatie!

Hartelijke groet,
Anneke
Team ALD Selectie

Voldoe jij niet aan alle kenmerken maar wordt je wel heel enthousiast van deze veelzijdige en dynamische functie? Laat je dan vooral niet tegenhouden om contact met ons op te nemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in