+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grave.
Laad meer vacatures

Ambitieuze Financial Grave

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mosagroep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.334 - € 6.665 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij de Mosagroep draait alles om het motto "Laat onderwijs onderwijzen". Als financieel talent binnen ons team draag je direct bij aan dit doel door de administratieve last van onze aangesloten schoolbesturen te verlichten. Je werkt in een omgeving met een focus op zelfontwikkeling en verbindend leiderschap. Dit is een unieke kans om door te groeien naar een leidinggevende rol binnen finance, terwijl je bijdraagt aan de verbetering van onderwijsondersteuning. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

“Bij de Mosagroep hebben we als hoofdthema “Laat onderwijs onderwijzen”. Ik ben iedere dag bezig om op de achtergrond, samen met mijn collega’s, de aangesloten schoolbesturen zo veel mogelijk te ontlasten in de administratieve processen. Dit zorgt voor een gevarieerde werkdag. De fijne werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s, zorgt ervoor dat ik dagelijks met veel plezier mijn werk verricht. De schoolbesturen en hun leerkrachten houden dan zoveel mogelijk tijd over voor hun kerntaak: onderwijs geven.”
Cor Schakenraad,- Hoofd Finance Mosagroep

Aandacht voor details - kwaliteitsgerichtheid – voortgangscontrole -
zelfontwikkeling – plannen en controleren – klantgerichtheid -
verbindend leiderschap

Voor het team Finance is de Mosagroep op zoek naar een:

Ambitieuze Financial
Omvang: 32 uur. Meer of minder uren is bespreekbaar
Locatie: Grave (NB)

Ben jij die ambitieuze Financial die door wil groeien naar hoofd Finance en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij het uitvoeren van de financiële administratie binnen het primair onderwijs?

De Mosagroep is een samenwerkingsverband van 7 schoolbesturen in het primair onderwijs. In deze samenwerking is een Shared Service Center ingericht om o.a. Finance en HR services voor deze besturen op een efficiënte, effectieve en kwalitatieve wijze uit te voeren. Het zijn 115 scholen die wij ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op het geven van onderwijs. Wij doen dat zorgvuldig en met plezier omdat wij het belangrijk vinden dat onze collega’s zorgeloos en met enthousiasme hun werk kunnen doen. Het team Finance bestaat uit 7 medewerkers en is verantwoordelijk voor de complete Finance-dienstverlening van de aangesloten schoolbesturen. Wij zijn ambitieus en streven continue naar het verder optimaliseren van onze dienstverlening.
Voor jou is deze functie een unieke mogelijkheid om je het werken voor diverse schoolbesturen binnen het primair onderwijs eigen te maken en om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen zodat je na ± 1,5 jaar, door kunt groeien naar de functie van hoofd Finance.

Wat ga je doen?
Je wordt de rechterhand van het hoofd Finance. Na een gedegen inwerkperiode en bij gebleken geschiktheid volg je hem op. In eerste instantie werk je mee binnen het team Finance en voer je werkzaamheden uit voor één schoolbestuur, zodat je steeds een beter beeld krijgt wat het uitvoeren van de financiële administratie binnen het primair onderwijs inhoudt. Je houdt je binnen deze functie o.a. bezig met het verstrekken van (financiële) informatie, ondersteunt bij het maken van begrotingen, zorgt voor een correcte, tijdige en volledige verwerking van financiële mutaties en stelt zelfstandig de jaarstukken op. Je doet dit in eerste instantie voor één schoolbestuur, op termijn word je het aanspreekpunt voor alle financiële zaken van alle aangesloten besturen. Naast deze werkzaamheden ga je tevens aan de slag met een aantal projecten, zoals het beschrijven en door ontwikkelen van de financiële processen, het ontwikkelen van de subsidie ondersteunende werkzaamheden en het verder ontwikkelen van de managementinformatie en analyse. Vervolgens krijg je ook andere taken zodat jij je verder kunt ontwikkelen tot een allround hoofd Finance, denk hierbij aan leiding geven aan het team Finance, controlling werkzaamheden en contacten met de accountant, Raden van Toezicht, PO-Raad en de werkgroepen Ministerie OCW.

Gevraagd

Wat vinden wij belangrijk?
  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • Je hebt ervaring binnen een financieel-administratieve functie;
  • Je bent in staat om procesmatig en beleidsmatig te denken en van daaruit aanbevelingen te doen voor verbeteringen;
  • Jij deelt jouw vakkennis met collega's en hebt kennis van de wensen en belangen van de leden;
  • Je beschikt over een goede beheersing en kennis van Word en Excel t.b.v. rapportages en analyses;
  • Je hebt ervaring in het werken met financiële - administratieve systemen;
  • Ervaring binnen het onderwijs is een pré maar niet noodzakelijk;
  • Je bent cijfermatig sterk en beschikt over analytische vaardigheden;
  • Je werkt accuraat en planmatig, bent communicatief vaardig en kunt goed organiseren;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je bent enthousiast en proactief;
  • Jij wilt je verder ontwikkelen.
Aandacht voor details - kwaliteitsgerichtheid – voortgangscontrole -
zelfontwikkeling – plannen en controleren – klantgerichtheid -
verbindend leiderschap

Aanbod

Wat bieden wij jou?
Naast een fijne werkomgeving bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair onderwijs. Je wordt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, ingeschaald tussen €3.334,- en maximaal €6.665,-. Bij gebleken geschiktheid groei je op termijn door naar de functie van hoofd Finance. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%) en een goede pensioenregeling (ABP). De schoolvakanties ben je vrij en de werkdagen- en tijden zijn in overleg. Wij faciliteren je graag bij jouw verdere ontwikkeling en groei en bieden je een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Heb je interesse en de ambitie om de uitdaging in deze functie aan te gaan, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cor Schakenraad, Hoofd Finance, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., tel.nr. 06-51172436.
Ben je enthousiast? Stuur je reactie (motivatiebrief en CV) uiterlijk 13 mei 2024 naar Marjo van Horne, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Dit onder vermelding van vacature ambitieuze Financial Mosagroep.
Een assessment en/ of Talent Motivatie Analyse kunnen deel uitmaken van de procedure.
De 1e gesprekken zijn gepland op 17 mei 2024 en de 2e gesprekken op 27 mei 2024. We streven er naar dat je op 2 september 2024 kan starten in deze leuke en afwisselende functie.

Uren

32 uur
Omvang 32 uur. Meer of minder uren is bespreekbaar

Bedrijfsomschrijving

De Mosagroep is een samenwerkingsverband van 7 schoolbesturen in het primair onderwijs. In deze samenwerking is een Shared Service Center ingericht om o.a. Finance en HR services voor deze besturen op een efficiënte, effectieve en kwalitatieve wijze uit te voeren. Het zijn 115 scholen die wij ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op het geven van onderwijs. Wij doen dat zorgvuldig en met plezier omdat wij het belangrijk vinden dat onze collega’s zorgeloos en met enthousiasme hun werk kunnen doen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in