+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grijpskerk.

Tendermanager Grijpskerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 25 p/u

Vacature in het kort

Dit familiebedrijf, een complete speler in grond-, weg-, waterbouw en milieutechniek, zoekt een ervaren professional in aanbestedingsmanagement. Als expert in dit vak leid je ons naar succesvolle acquisities. Je bent bekend met diverse contractvormen, hebt uitstekende communicatieve en technische vaardigheden, en weet jouw team te inspireren met coachend leiderschap. Ondernemerschap, innovatief denken, en eigenaarschap zijn jouw troeven. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Dit familiebedrijf is een complete en innovatieve aannemer in grond-, weg-, waterbouw en milieutechniek. De projecten worden uitgevoerd in regio noord en als complete speler hebben ze de projecten volledig in eigen beheer. Projecten zijn veelal in opdracht van de overheid en zijn wisselend van kleine klussen tot meer uitdagende opgaven in wegen, water, milieu en groen. 

Headhuntersteam is op zoek naar een ervaren professional met een bewezen staat van dienst in het beheren van aanbestedingen. Deze rol vereist iemand die in staat is ons te leiden naar succesvolle acquisities. Als deskundige in het aanbestedingsmanagement begrijp je niet alleen de behoeften van onze klanten, maar ben je ook in staat om vanuit die behoeften een winnende strategie te ontwikkelen. Je hebt een bewezen staat van dienst in het effectief laten presteren van een tenderteam en bent de drijvende kracht achter het binnenhalen van projecten.

De ideale kandidaat is bekend met diverse contractvormen en beschikt over uitstekende communicatieve en technische vaardigheden. Je hebt het talent om jouw team te inspireren en te begeleiden met coachend leiderschap. Een enthousiaste en klantgerichte benadering, gecombineerd met gestructureerd werken en het behouden van overzicht, zelfs onder druk, zijn essentieel. Je bent analytisch, detailgericht en resultaatgericht. Innovatief denken en het tonen van eigenaarschap zijn belangrijke eigenschappen.

Ondernemerschap staat centraal in deze rol, waarbij je het kloppende hart vormt van het tenderteam. Je analyseert projecten, stuurt het proces en de inhoud aan, en na een grondige (juridische) controle ben jij degene die uiteindelijk beslist over het binnenhalen van de aanbesteding.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit het goed kunnen analyseren van de klantbehoeften. Het ontwikkelen van tenderstrategieën en het coördineren/leiden van tenders in samenwerking met collega's. Vervolgens evalueer je het tenderproces en breng je verbeterpunten aan. Je stelt risico- en kansenanalyses op. Tevens maak je plannen voor de tender en projecten, inclusief begrotingen en calculaties. Tenslotte zorg jij voor een naadloze overgang van de tender naar uitvoeringsteam.


Functie eisen
  • Afgeronde technische hbo-opleiding
  • Affiniteit met (civiele) techniek en ervaring met deadlines
  • Minstens 5 jaar relevante tenderervaring (tot € 25 miljoen)
  • Ervaring met kwalitatieve aspecten van aanbestedingen (EMVI & BVP)
  • Ondernemerschap en strategische vaardigheden
  • Kennis van aanbestedingswetgeving

Wat biedt de opdrachtgever:

  • Een gezond familiebedrijf met uitdagende projecten en een informele sfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief marktconform salaris en 40 verlofdagen
  • Mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke regelingen
  • Langdurige samenwerking
  • De kans om klantbehoeften te verbinden met onze diverse en innovatieve diensten in de civiele sector.

Als jij denkt te voldoen aan deze eisen en klaar bent om het verschil te maken voor onze opdrachtgever, 'denk groter', solliciteer dan op deze functie om samen  jouw toekomstige collega’s het leefklimaat van morgen te verbeteren! Solliciteren kan richting via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en telefonisch bereikbaar op 050-5268884

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in