+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grobbendonk (BE).

HSSE Manager & Preventie Adviseur Grobbendonk (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als HSSE manager speel je een cruciale rol in het verbeteren van veiligheid en veiligheidscultuur. Je bent verantwoordelijk voor diverse aspecten op het gebied van gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu. Je werkt aan strategische projecten, implementeert normen, en leidt veiligheidsgerelateerde vergaderingen. Een unieke kans om bij te dragen aan een veilige werkomgeving en te werken aan boeiende uitdagingen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als HSSE manager ben je bezig met het verbeteren en borgen van de veiligheid en veiligheidscultuur op de site.  Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor Health, Safety, Security en Environment aspecten en vervult daarnaast de rol van preventieadviseur en milieu coördinator.  Je bepaalt mede de prioriteiten en je zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke en organisatie eigen richtlijnen.

  • Toepassen en uitdragen van het bedrijfsspecifieke systemen (OEMS), methodieken (Organizational and Human Perfomance) en EHS tools;
  • Opstellen van actieplannen (GPP, JAP) in samenwerking met het management team en het vervullen van verplichte taken in de hoedanigheid van preventieadviseur en milieucoördinator;
  • Werken aan strategische projecten zoals een nieuwe omgevingsvergunning en Seveso lage drempel.  Implementeren en onderhouden van de toepasselijke normen (ISO14001, ISO45001) en begeleiden van interne en externe auditors;
  • Deelnemen en leiden van operationele en veiligheidsgerelateerde vergaderingen, toolboxen en learning teams op de site en in het globale HSE forum (2 x per maand);
  • Analyseren en rapporteren van veiligheidsparameters en deze KPI’s bespreken met het lokale management team, het globale HSE team en senior management van de Growing Solutions divisie.


Gevraagd

Je hebt een bewezen staat van dienst in het leiden en implementeren van HSSE-projecten en -initiatieven.  Wij horen graag van jou hoe ze hun veiligheidscultuur moeten optimaliseren en hoe jij dit zou aanpakken. Hiervoor verwachten wij van jou dat je proactief bent, mensen kunt motiveren, gepassioneerd en resultaatgericht bent.
 
Verder vinden we belangrijk:
  • Je hebt een bachelor werk- en denkniveau, Preventie adviseur niveau II en milieucoordinator A (of bereid dit te halen), of gelijkwaardig diploma;
  • Ervaring inzake vergunningen, Seveso en ADR zijn grote pluspunten;
  • Je hebt uitstekende projectmanagement- en computer vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent gestructureerd, oplossingsgericht en resultaatgericht.


Aanbod

In deze rol wordt je job geboden waarin je echt ter zake doet. Jouw mening telt en wordt meegewogen in besluitvorming over de toekomst. Het salaris komt uit tussen € 62k en maximaal € 76k per jaar. Daarnaast is er een incentive/bonus regeling bij goed presteren welke gemiddeld uitkomt op 5%. Op jaar basis heb je totaal 30 vakantiedagen. Daarnaast zijn er aanvullende vergoedingen zoals maaltijdcheques, reiskostenvergoeding (een auto van de zaak zit niet in deze job) en diverse verzekeringen.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Wij zoeken een pragmatische en hands-on HSSE Manager & Preventie Adviseur die een ambitieus management team gaat helpen de organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Je komt te werken voor een kleinschalige, maar groeiende, productie locatie binnen de chemie. Ben je op zoek naar een hechte en familiale werkplek met collega’s die ook echt begaan zijn met elkaar. Hier kan je jezelf verder ontwikkelen kan je meewerken aan de toekomst van deze toffe organisatie en collega’s.

Wil jij je kennis en ervaring op het gebied van HSSE en preventie graag delen? Kan jij een lange termijn visie op jouw terrein ontwikkelen en uitdragen? Maak je graag impact?  Dan ben jij de persoon die we zoeken voor deze fabriek in de omgeving Grobbendonk!

Gerelateerde zoekopdrachten

Event ManagerSalaris Event Manager
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in