+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.
Laad meer vacatures

Head of Technology Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw team

Je bent verantwoordelijk voor onze product management en software teams (in totaal ongeveer 35 medewerkers). De Team Captains zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Jij geeft direct leiding aan deze Team Captains. Als Head of Technology maak je ook deel uit van het Alignment Team van iD Cloud. Het Alignment Team bestaat uit de General Manager en de "Heads" van de andere afdelingen binnen iD Cloud (bijv. Sales, New Business, Marketing).



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Je werkt samen met stakeholders op alle niveaus om samenhangende besluitvorming te bevorderen en vertrouwen op te bouwen in onze technische visie. Dat betekent dat je met verschillende soorten mensen zult communiceren. Je moet dus over goede communicatieve vaardigheden beschikken en comfortabel zijn in zowel technische als commerciële omgevingen. Als Head of Technology weet je welke richting SaaS opgaat en welke nieuwe technologieën er zijn. Jouw visie hierop is essentieel. Je bent in staat om de strategische doelen van het iD-Cloud team te vertalen naar technische doelen voor onze product management en software teams.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt minimaal 8-10 jaar ervaring in technologische en/of software leiderschapsrollen;
  • Je hebt werkervaring bij SaaS organisaties;
  • Je spreekt vloeiend Engels en bij voorkeur ook Nederlands;
  • Het is een pré als je een achtergrond hebt in informatica of in architectuur rollen.

Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar. Hybride (remote) werken is gebruikelijk binnen Nedap. Als Head of Technology ben je zichtbaar in de organisatie. Minimaal twee keer per week ben je aanwezig op ons hoofdkantoor in Groenlo. Daarnaast is werken vanuit ons Creative Valley kantoor in Utrecht ook mogelijk. Verder ben je bereid om een paar keer per jaar internationaal klanten te bezoeken.



Aanbod

Bij Nedap Retail lopen we voorop op het gebied van RFID in Retail wereld met ons iD Cloud platform voor voorraadinzicht. Terwijl onze reis voortgaat, zijn we op zoek naar een visionaire Head of Technology om onze product management en software teams te begeleiden, zodat ons technologische landschap niet alleen voldoet aan de eisen van vandaag, maar ook klaar is voor de toekomst.

De top 6 verantwoordelijkheden in jouw rol:

  • Strategic Leadership: Bedrijfsdoelen integreren in uitvoerbare plannen voor de technologieafdeling en actief deelnemen aan managementbesprekingen om de toekomst vorm te geven.
  • Team Leadership: Inspireren en begeleiden van zowel product management als software teams om ervoor te zorgen dat ze op één lijn liggen met de visie van het bedrijf.
  • Roadmap Development: Nauw samenwerken met het product management team om de overgang te maken van directe product functies naar een strategische roadmap voor de lange termijn.
  • Technological Guidance: Op de hoogte blijven van technologische trends en mogelijkheden identificeren om opkomende technologieën te gebruiken voor concurrentievoordeel en toekomstige ontwikkelingen, naast samenwerken met architecten om ervoor te zorgen dat de product architectuur voldoet aan de eisen van ons groeiende gebruikersbestand.
  • Architectural Collaboration: Samenwerken met onze architecten om ervoor te zorgen dat onze product architectuur voldoet aan de eisen van onze groeiende gebruikersgroep. 
  • Engaging the World: Van de general manager tot je directe rapportages, van ons leiderschapsteam tot onze klanten, jouw stem zal van cruciaal belang zijn om samenhangende besluitvorming en het bouwen van vertrouwen te garanderen.

Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden naar de functie van Head of Technology? Stuur dan je motivatie en CV via de sollicitatiebutton t.a.v. Marten Adolfsen. Ook kun je mij mailen voor meer informatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Retail
Het zoeken naar producten en het beheren van voorraden kost winkelmedewerkers veel tijd. Met onze RFID technologie voor artikelbeveiliging en in-store voorraadbeheer wordt het heel eenvoudig om alle processen binnen de winkel in real-time te monitoren en sturen. Medewerkers hoeven geen tijd meer te verspillen aan zoekwerk en kunnen meer aandacht besteden aan klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in