+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Security Engineer Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw team

Je komt te werken in een inspirerende en internationale werkomgeving. Als Security Engineer werk jij samen met een directe Information Security & Privacy Officer waarmee je het Data Protection Team verder vorm geeft. Daarnaast werk je veel samen met alle collega’s binnen Security Management (R&D, sales, marketing teams). Ook heb je contact met andere Information Security & Privacy Officers binnen Nedap, waarmee je regelmatig afstemming hebt.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Wij zoeken een Security Engineer met een gerelateerde achtergrond/opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een Enterprise omgeving met een breed IT-landschap.

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

  • Je hebt kennis van security gerelateerde frameworks (bijv. Nist, Mitre), securitytechnieken en protocollen;
  • Je hebt ervaring met het opstellen en doorontwikkelen van security beleidsdocumenten;
  • Je hebt kennis en ervaring met pentesting / ethical hacking;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Verder ben je in staat om met een brede blik te kijken naar IT en Security. Daarnaast kun je passende oplossingen adviseren en waar nodig inrichten. Ben je daarnaast pragmatisch ingesteld, weet je mensen mee te nemen in (verander)processen en hen daarbij te betrekken? En heb je nieuwe ideeën? Super! We zijn altijd opzoek naar manieren om onze processen te verbeteren of dingen om van te leren. 

Goed om te weten: Wij werken hybride. Thuis werken is zeker mogelijk, maar we werken ook een aantal dagen per week samen op kantoor. 



Aanbod

Heb jij een passie voor Security en krijg jij energie van het ontwikkelen hiervan? En help jij bij de verdere bewustwording van Nedap collega’s binnen Security Management op het gebied van informatiebeveiliging en privacy door het begeleiden van awareness campagnes? Wij zijn op zoek naar een Security Engineer die de weerbaarheid van Nedap tegen cyberdreigingen mee helpt te vergroten.

In de rol van Security Engineer in het Data Protection Team zorg jij ervoor dat de organisatie opgewassen blijft tegen bedreigingen van buitenaf. Je bent een belangrijke stakeholder bij de processen riskmanagement, changemanagement en incidentmanagent. Samen met je collega's beoordeel je of onze processen voldoen aan door de markt vereiste internationale standaarden en hoe wij hierin constant kunnen verbeteren. Ook adviseer jij de software ontwikkelteams over o.a. secure coding en pentesting. Daarnaast rapporteer je over de implementatie van maatregelen, beveiligingsincidenten en evalueer je periodiek de beleidskaders. 

Jij bent de persoon die helpt met een verdere bewustwording van medewerkers binnen Security Management op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Dit doe je door het begeleiden van awareness campagnes en trainingen met het oog op de naleving van regels en het bevorderen van veilig gedrag. 

Verder zul je als teamlid van het Data Protection Team ondersteunen bij uiteenlopende privacyvraagstukken binnen heel Security Management. Je ziet toe op een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens, je voert assessments uit om risico’s in kaart te brengen, je rapporteert en verhelpt privacy incidenten en je ontwerpt praktische regelingen. Ook geef je gevraagd en ongevraagd advies en doe je voorstellen om privacy risico’s te beperken.


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden naar onze vacature van Security Engineer? Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Marten Adolfsen. Heb je toch nog vragen over de vacature of de procedure? Mail mij dan gerust via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. . Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Security Management
Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. Met onze technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management zorgen wij ervoor dat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in