+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Senior Java Developer – Dossier Tribe Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw team

We zijn een klein informeel team van Java-ontwikkelaars. We werken hecht samen en zijn betrokken bij elkaars projecten. Een goede werk/privé-balans is belangrijk, werktijden staan niet vast en deze zijn voor iedereen - in samenspraak met het team - zelf in te richten.

We hebben medewerkers die het prettig vinden om iedere dag op kantoor in Groenlo te werken, en er zijn medewerkers die graag remote - vanuit huis - werken. Af en toe organiseren we een teamuitje of een online bordspellen avond. Daarnaast hebben we veel contact met andere collega’s, zowel werk gerelateerd, maar ook voor bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd, potje tafeltennis, een ski-trip of een “Magic the Gathering-avond”.

“We zijn misschien wel de leukste tribe bij Nedap Healthcare. Het is altijd gezellig, iedereen heeft respect voor elkaar en is met elkaar betrokken.” - Jelte Zeilstra (Senior Java Developer en Product Owner team openEHR)

Ons internationale karakter en de mix van mensen en culturen maken Nedap uniek. Bij alles wat we doen stellen we de mens voorop. We maken technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We noemen dit ‘technology for life’. We werken vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Wij zijn op zoek naar een Senior Java Developer met een aantal jaren ervaring in (backend) applicatieontwikkeling. Je bent technisch goed onderlegd en je bent in staat om actief deel te nemen aan discussies over toekomstige ontwikkelingen en architectuur van de applicatie. Ook onderhoud je contact met andere teams over nieuwe projecten.

Daarnaast beschik je over:

  • Je hebt een relevant werk- en denkniveau en je hebt een aantal jaren werkervaring als Java Developer.
  • Je hebt kennis van het inrichten en optimaliseren van databasestructuren en -queries in MySQL. 
  • Kennis van Spring Boot of vergelijkbare web-frameworks en kennis van OpenEHR is een pré.
  • Je bent bekend met Ebean of vergelijkbare ORMs.
  • Hands-on teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Engelse taal (en bij voorkeur ook de Nederlandse taal).
  • Je denkt graag mee aan de internationale OpenEHR standaard en Open Source Tooling.
  • Je hebt ervaring met het implementeren van “query languages”, parser generators zoals ANTLR, meta models (en code generation).

Voor een goede samenwerking en kennisdeling is het voor deze functie belangrijk om voldoende op locatie in Groenlo te zijn. Je bent daarom bereid om een aantal dagen per week op ons hoofdkantoor in Groenlo aanwezig te zijn.

Bij Nedap Healthcare is een 4-daagse werkweek geen enkel probleem.



Aanbod

Wij zoeken een Senior Java Developer die wil bijdragen aan betere zorg en nieuwe technische mogelijkheden op basis van open standaarden. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder. 

“In deze rol krijg je ruimte om initiatief te nemen binnen een innovatieve omgeving, en word je technisch echt uitgedaagd. - Stefan Teijgeler, “Captain Team Dossier en Team OpenEHR” bij Nedap Healthcare.

Als Senior Java Developer binnen de Dossier tribe zal jij actief gaan meedenken- en werken aan de ontwikkelrichting van het cliëntdossier. Je krijgt de verantwoordelijkheid om projecten vanaf het begin op te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Hierbij kan je denken aan: Datamodellen in versimpelde vorm beschikbaar stellen via API’s, Querytooling ontwikkelen op dynamische Json data, meewerken aan de internationale OpenEHR standaard en deze implementeren in opensource tooling ().

Met wie heb je zoal van doen? Jouw tech stack: 

We bouwen - op basis van Java, Spring Boot, MySQL en Ebean - aan een backend applicatie voor het gestructureerd opslaan en doorzoeken van medische data volgens de OpenEHR standaard. Hierbij gebruiken we parser generators en metamodels voor onder andere de validatie van deze data.

Daarnaast bieden we tooling en ondersteuning aan verschillende front-end teams die met onze backend koppelen. Ook heb je contact met andere teams binnen Nedap, business partners binnen Nederland en de internationale openEHR community.

Dit, als onderdeel van de “Ons Suite” die in heel Nederland wordt gebruikt. Je werkt voornamelijk samen met Software Developers binnen de Dossier tribe en daarnaast werk je nauw samen met andere teams binnen Nedap, business partners binnen Nederland en de internationale OpenEHR community.

Wat hoort er o.a. bij jouw rol?

  • Het opzetten en coördineren van nieuwe projecten.
  • Je begeleidt teamgenoten en je ondersteunt andere teams binnen Nedap Healthcare, bij het gebruik van “OpenEHR”.
  • Je denkt mee over de architectuur van onze applicaties op korte en op lange termijn.
  • Je neemt initiatief wanneer er wensen zijn vanuit andere teams of partners. Jij bedenkt hoe deze vragen kunnen worden opgelost, werkt het technisch uit en bent kartrekker bij de implementatie. Je krijgt hier ook de ruimte en middelen voor om dit te doen.
  • Je verdiept je in de standaarden en draagt hier eventueel zelf aan bij. Je komt proactief met nieuwe ideeën vanuit de techniek die gerealiseerd zouden kunnen worden en waar teams en partners mee geholpen kunnen worden.

Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Hjalmar Wewerinke - van Marle. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Hjalmar Wewerinke - van Marle via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Liever even appen? Dat kan via 06 288 59 515!

  • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.
  • Als je een aanbieding krijgt voor deze rol en je accepteert ons aanbod, dan hebben we ook een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig.
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd.
  • We respecteren jouw privacy.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in