+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Product Owner Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In ons team van Product Owners werk je samen met de Product Manager en vertaal je de productrichting voor de Developers. Ons ontwikkelteam bestaat uit een mix van juniors, mediors en seniors, en we werken samen aan het verbeteren van onze producten. We houden van goede communicatie en samenwerking, en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. We werken in een jong en dynamisch team waar we problemen aanpakken en streven naar verbetering. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Als Product Owner maak je deel uit van het Product Team. Je werkt nauw samen met de Product Manager die op strategisch niveau en in hoofdlijnen de productrichting geeft. Als Product Owner maak jij de vertaling naar de Developers. Het software-ontwikkelteam bestaat uit 10-15 Developers. Een divers team bestaande uit Backend, Frontend, Architect en Infra en is een mix van juniors, mediors en seniors.

We hechten grote waarde aan de onderlinge verhoudingen in het team en vinden goede en duidelijke communicatie, samenwerken en gezelligheid belangrijk. We onderhouden een no-blame cultuur en werken altijd vooruit. Zo gaan we meermaals per dag met een nieuwe versie naar productie! Het team is jong en dynamisch en is zichzelf continu aan het verbeteren. Er is volop ruimte voor eigen initiatief.

‘We pakken problemen grondig aan en zijn gedreven om tot de essentie te komen. Tegelijkertijd hebben we een hands-on benadering in de manier waarop we dit doen.’ (Wouter, Team Captain)



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Als Product Owner heb jij een grote invloed op het succes van Pace; een kans om echt verschil te maken. Het is van belang dat jij zelf de lead kan nemen en de kartrekker bent. Omdat we aan het pionieren zijn, is het van belang dat jij uitdagingen met een oplossingsgerichte instelling aanpakt. Oftewel dat je een ‘Can-do mentaliteit’ hebt en kan overbrengen op je collega’s. Je bent communicatief in staat om collega’s mee te nemen in beslissingen en welk pad te bewandelen. Jij begrijpt de gebruiker en kunt doordringen tot de essentie om helder afwegingen in de prioriteiten en daadkrachtig beslissingen te maken.

Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Minimaal 7 jaar ervaring waarvan relevante ervaring in een Product Owner rol;
  • Ervaring binnen een Product organisatie en je begrijpt markt behoeftes;
  • Ervaring met SaaS oplossingen of binnen de SaaS context;
  • Naast goede beheersing van de Engelse taal is Nederlands een pre;
  • Ervaring met Security is een pre;
  • Ervaring in een start-up en/of new product development is een pre.

Goed om te weten: Jij bent fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar). Wij werken hybride, thuiswerken is zeker mogelijk. Maar we werken ook aantal dagen per week samen op kantoor. 



Aanbod

Wil jij als Product Owner aan de slag in een startup binnen een groot hightech bedrijf en zorgen dat een nieuw en innovatief product een succes wordt in de markt? En wil je werken in een ambitieus team dat dicht op de klant opereert? Lees dan snel onze vacature van Product Owner.

Nedap is een beursgenoteerde multinational met een rijke historie in security. We zijn technologisch leider in deze branche en om innovatief voorop te blijven lopen is er vanuit die expertise een veelbelovende start-up opgericht, genaamd Pace. Op basis van de nieuwste technologieën biedt Pace een oplossing voor grote klanten op een wereldwijde schaal. We gaan elke dag de uitdaging aan om deze nieuwe technologie toegankelijk te maken voor de mensen die ermee werken en écht impact te maken op hun professionele leven.

Wat ga je doen?

Als Product Owner ga je aan de slag met een SAAS oplossing die door grote multinationals (met 10.000 tot 60.000+ medewerkers) gebruikt wordt voor het visueel organiseren en beheren van toegangsrechten tot werkruimtes. Kort gezegd: “Wie mag waar en wanneer naar binnen, en waarom?” Het ontwikkelen van onze oplossing doen we in nauw contact met onze klanten. Jij maakt de vertaling van de high-level productrichting naar het software-ontwikkelteam. Je zit heel dicht op zowel de ontwikkeltrajecten als de klant en gaat op het juiste detailniveau functies specificeren en prioriteren. Dit doe je onder andere vanuit begrip van de gebruiker die je vertegenwoordigt. In deze positie vervul je een Lead rol en ben je kartrekker in je functie.

Jouw verantwoordelijkheden en taken als Product Owner zijn o.a.:

  • Overdracht van Product Management naar ontwikkelproces;
  • Prioriteiten stellen met als doel om een maakbare oplossing binnen de planning te realiseren;
  • Kennis ophalen bij software-ontwikkelteam, Product Management en de gebruikers in de markt, en dus signaleren van kansen en uitdagingen;
  • Owner van de backlog;
  • Feedback ophalen bij de klant;
  • Vertegenwoordiging van gebruiker in ontwikkelteam;
  • Balanceren van belangen en dus stakeholdermanagement;
  • Geeft input voor sprint planning.

'Je komt te werken in een dynamische omgeving. Er moeten veel beslissingen worden genomen en die worden ook snel worden doorgevoerd. Je kunt binnen korte tijd veel leren over productontwikkeling en je mag meehelpen de basis te leggen van een nieuw en innovatief product.' (Niek, Product Manager)


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden naar onze vacature voor Product Owner? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en/of motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Marten Adolfsen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..   

  • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure;  
  • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);  
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd;  
  • We respecteren jouw privacy.


Bedrijfsomschrijving


Over Nedap
Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 900 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in