+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Trainee Embedded Software Engineer Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Als Trainee Embedded Software Engineer werk je aan het ontwerp en de bouw van systemen. Je werkt samen in een team met ervaren collega's en leert veel over verschillende technieken. Deze baan is perfect als je al wat ervaring hebt en nog meer wilt leren. Je krijgt de kans om je technisch en persoonlijk te ontwikkelen. Plus, je krijgt drie keer per jaar training om nog beter te worden in wat je doet. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Trainee Embedded Software Engineer maak je deel uit van de afdeling softwareontwikkeling en werk je mee aan het ontwerp en de realisatie van embedded systemen. Je doet dit in teamverband onder leiding van een projectleider, samen met senior software engineers en architecten. De werkzaamheden variëren van het specificeren, ontwerpen, implementeren tot en met het in bedrijf stellen en kwalificeren van embedded systemen. Deze functie is geschikt voor engineers met enkele jaren werkervaring die een veelzijdige baan zoeken. Met de traineeship mechatronics word jij een specialist in onder andere bewegingssystemen en wetten, basis motion control, interne dynamica en digitale bewegingscontrole. En leer je alles over de essentiële basisprincipes die een rol spelen in elke multidisciplinaire ontwikkeling van een mechatronische (bewegings) systeem. Zo kan jij tijdens je baan als trainee R&D engineer je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons: een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)


Ben jij het?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als trainee Embedded Software Engineer heb jij: een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond) werkervaring is geen vereiste een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de traineeship (geen must, maar een pré)


Waar jij werkt

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in