+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Android developer Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Je komt te werken in het "Mobile Tribe" team, een groep mobiele ontwikkelaars die de groei van mobiele werkprocessen in de zorg stimuleren. Dit team bestaat uit Android, iOS en Hybrid developers, met ondersteuning van mobiele UX-specialisten. Het is een internationaal team waar Engels de voertaal is. Je krijgt de kans om samen te werken met verschillende teams binnen het bedrijf. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Je zal onderdeel worden van de "Mobile Tribe", een groep van mobiele developers (Android/iOS/Hybrid) binnen Nedap Healthcare die de adoptie en ontwikkeling van mobiele workflows wil bevorderen binnen Nedap Healthcare en de zorg. Hierin worden ze ondersteund door mobiele UX’ers. Het is een internationaal team en de voertaal is Engels. Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met de andere teams binnen Nedap Healthcare.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Uiteraard verwachten we dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen binnen de Android SDK en bijbehorende libraries. Android gaat inmiddels al een tijdje mee, dus ervaring met oudere Androidtechnieken kan ook goed van pas komen. Aantoonbare werkervaring is wel belangrijk maar niet vereist.

Onze Android developers werken volledig in Kotlin en met bekende standaarden zoals Android Jetpack, Coroutines, Room/Realm/Retrofit/OkHttp, Git en Firebase. Nieuwe functionaliteiten worden met behulp van unidirectionele architecturen en Jetpack Compose gebouwd.

We zoeken niet (!) iemand die een lijst van voorschotelde GitHub issues oplost. Wel komen we graag in contact met iemand met een sterk gevoel van eigenaarschap. Iemand die kennis wil opdoen en wil meedenken over onze producten en apps, niet bang is om in contact te komen met echte gebruikers en zorgorganisaties, en samen met ons en andere teams wil werken aan de volgende generatie van mobiele applicaties binnen de zorg.

Heb jij daarnaast ook een sterke mening over hoe we onze mobiele apps "slimmer" kunnen bouwen en deployen? Heb je een mening over het gebruik van webcomponenten of Kotlin Multiplatform? Of heb je ervaring met het bouwen van complexe en dynamische user interfaces? Dan scoor je zeker bonuspunten!



Aanbod

Het ondersteunen van zorgprofessionals is de belangrijkste missie van Nedap Healthcare en dit doen we ook met behulp van een scala aan handige native mobiele apps.

Als Android developer zal je gaan werken aan 7 verschillende mobiele applicaties van Nedap Healthcare met meer dan 300.000 gebruikers. Voorbeelden zijn "Ons Dossier", het populairste mobiele ECD (elektronisch cliëntendossier) van Nederland en "Ons Wondzorg" een nieuwere app die speciaal voor wondverpleegkundigen is gebouwd. Bij ons werk je niet elke maand aan een andere app of opdrachtgever maar help je mee aan het bouwen van goed onderhoudbare en toekomstbestendige applicaties waar je voor langere tijd echt je tanden in kan zetten.


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en/of motivatie (in het engels) via de sollicitatiebutton t.a.v. Ruben Geurts. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Ruben Geurts via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..   

  • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure;  
  • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);  
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd;  
  • We respecteren jouw privacy. 


Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in