+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Mobile Back-End Developer (Ruby/Kotlin) Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In het Mobile team van Nedap Healthcare werk je samen met Android-, iOS- en multi-platform ontwikkelaars, UX designers en back-enders. Het team is internationaal en gebruikt Engels als voertaal. Je kunt zowel op kantoor als vanuit huis werken. Samen streven we naar de beste mobiele ervaring voor onze gebruikers. Naast het werk is er ruimte voor ontspanning met borrels, spelletjesavonden en meer. Het team komt twee keer per jaar samen voor een werkweek in Groenlo. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

De Mobile tribe bij Nedap Healthcare bestaat uit Android-, iOS- en multi-platform ontwikkelaars, samen met mobiele UX designers en een mobiele back-ender. Daarnaast is er een grote community van back-end ontwikkelaars met wie je kunt praten. De Mobile tribe is internationaal en bestaat uit mensen die in Groenlo werken, maar ook uit collega's op afstand die vanuit huis werken. Je communiceert via digitale tools zoals Slack en Zoom, of in onze koffiecorner als je op kantoor wilt werken. Omdat het team internationaal is, is Engels onze voertaal. Voor deze functie is zowel werken op kantoor in Groenlo, als werken op afstand een optie.

De Mobile tribe is toegewijd aan het leveren van de optimale mobiele gebruikerservaring voor onze eindgebruikers. Om dit doel te bereiken werken we nauw samen met elkaar en de andere expertises binnen Nedap Healthcare (bijv. UX, gegevensbescherming). Het team verwacht dat je proactief bent en zelf met back-end oplossingen komt voor onze technische uitdagingen.

Maar er is meer dan werk alleen. Werken bij Nedap betekent ook de tijd nemen om af te koelen met je team en collega's tijdens een borrel, bordspellen spelen tijdens spelletjesavonden, meedoen aan het jaarlijkse voetbaltoernooi of een potje Magic spelen na werktijd. Elke hobby komt aan bod! De Mobile tribe komt twee keer per jaar een week samen in Groenlo om samen te werken en goede momenten te delen.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Om ervoor te zorgen dat onze mobiele apps goed en veilig werken, is het jouw taak om onze mobiele back-end te moderniseren door API's en back-end services te ontwikkelen. Je doet dit in nauwe samenwerking met onze andere mobiele back-ender en de back-enders in de andere teams. We verwachten dat deze taak 1 tot 2 jaar in beslag zal nemen.

Tijdens deze periode kijk je welke uitdaging binnen Healthcare je na deze periode gaat aanpakken. Je staat er niet alleen voor, je wordt geholpen door je captain. Er zijn veel tribes die een enthousiaste back-end developer kunnen gebruiken en graag met jou de mogelijkheden verkennen. Het is een geweldige manier om het bedrijf te leren kennen en precies uit te zoeken wat jou motiveert.

Ervaring & vaardigheden

We zoeken iemand die de ins en outs van het API-landschap kent. Iemand die niet bang is om beslissingen te nemen en tegelijkertijd idealisme en pragmatisme in balans kan houden. Iemand die de toekomst kan schetsen, maar ook de (migratie)route ernaartoe.

Heb jij ...

  • ervaring met API- en webtechnologieën, infrastructuur, CI/CD en servertechnologie (bijvoorbeeld: Docker, REST, etc.)?
  • ervaring met Ruby on Rails en Kotlin, en aanverwante technologieën (bijvoorbeeld: Redis, Sidekiq, MySQL, RSpec)?
  • Hou je van een complexe technische uitdaging?

Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!



Aanbod

Bij Nedap Healthcare geloven we dat technologie een impact moet hebben voor onze klanten. Wij gebruiken onze technologie om zorgverleners en verpleegkundigen te helpen, zodat zij kunnen doen wat het belangrijkst is: hun cliënten helpen. Met onze oplossingen proberen we zorgverleners met elkaar te verbinden en de last van administratieve taken weg te nemen.

De Mobile tribe is verantwoordelijk voor een reeks native mobiele applicaties. Deze mobiele applicaties helpen zorgprofessionals onderweg met hun dagelijkse planning, het opzoeken van cliëntendossiers, het toedienen van medicatie, enz.


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en/of motivatie (in het engels) via de sollicitatiebutton t.a.v. Ruben Geurts. Heb je vragen, neem dan contact op met Ruben Geurts via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel .  

  • Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure;  
  • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);  
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd;  
  • We respecteren je privacy.


Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in