+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Communicatiespecialist Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel je onder in een omgeving bij Nedap Healthcare, waar je als communicatiespecialist een cruciale rol speelt in de ondersteuning van zorgverleners. Werk nauw samen met een divers team van professionals en geniet van de informele, gezellige sfeer op ons groene kantoor. We hechten waarde aan een goede werk-privé balans en organiseren regelmatig teamuitjes en gamemiddagen. Ontdek hoe jouw werk direct impact heeft binnen de zorgsector. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Bij Nedap Healthcare werken we als communicatiespecialisten nauw samen. We zijn betrokken bij alle communicatie rondom onze constant ontwikkelende software, waarbij we regelmatig overleggen met ontwikkelaars, collega’s van support, marketeers, accountmanagers en product owners. Dit zorgt ervoor dat we goed op de hoogte zijn van de belangen, wensen en impact van wijzigingen op zorgverleners. Met deze informatie stemmen we onze communicatie af op de behoeften van applicatiebeheerders bij zorginstellingen. Hoewel Nederlands de voertaal is binnen ons team vanwege de focus op Nederlandse zorginstellingen, spreken we intern vaak Engels door de diverse nationaliteiten binnen Nedap.

We vinden onderlinge sfeer, korte lijnen en gezelligheid belangrijk en daarom zijn wij vaak te vinden op ons groene kantoor in Groenlo. We verwachten dat je klaarstaat om je collega’s en onze klanten te helpen. We maken daarnaast regelmatig tijd vrij voor uitjes met ons team. Bovendien spelen we eens per week Mario Kart in de gameroom op kantoor. 

“Doordat we regelmatig met ons team op kantoor werken, hebben we een goede band met elkaar en zijn de lijnen kort. We proberen onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar houden ook van gezelligheid en lol, we lachen hier iedere dag!” 

Martijn, communicatiespecialist



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Wij zoeken een sociaal en energiek teamlid, dat niet alleen een tikkeltje nieuwsgierig is, maar ook uitermate leergierig. Je past je communicatie vakkundig aan diverse doelgroepen aan en benadert uitdagingen met een positief kritische houding. Je bent zelfstandig, onderzoekend en werkt nauwkeurig. In teamverband ben je proactief en in staat om draagvlak te creëren voor je ideeën.

Daarnaast ben je verbindend en herken je jezelf in onderstaande punten:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;  
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kan je daarnaast prima redden in het Engels; 
  • Je hebt interesse in computers en software en vindt het leuk om met code bezig te zijn (of daarin dingen te leren).


Aanbod

‘’Toen ik solliciteerde, vond ik het lastig om te bepalen of ik genoeg kennis en ervaring had voor deze veelzijdige baan, maar er was veel ruimte om te ontdekken en ondervinden. Ik heb nog nooit zo veel geleerd als in dat eerste jaar en ik leer nog steeds!” (Evelien, communicatiespecialist) 

Als communicatiespecialist bij Nedap Healthcare blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen onze software. Hiervoor overleg je met ontwikkelaars en met collega's van support en marketing, om te bepalen wat de impact is van nieuwe features en hoe je deze het beste kan communiceren. Jouw kennis, ervaring en ideeën op het gebied van innovatie over proactieve communicatie worden sterk gewaardeerd. 

Jouw belangrijkste taken zijn

  • Je zorgt er met duidelijke informatie voor dat gebruikers eenvoudig met onze software overweg kunnen en snel vertrouwd raken met nieuwe functionaliteiten.  
  • Je ontwikkelt allerlei informatiemiddelen, zoals handleidingen, mails, release notes en e-learning.  
  • Je verzorgt de communicatie met klanten bij verstoringen en bij grote veranderingen die van invloed zijn op onze applicaties.  
  • Je denkt mee bij ontwikkeltrajecten en zorgt er daarbij voor dat verschillende perspectieven worden vertegenwoordigd. Daarbij gaat het om interne perspectieven, zoals die van je supportcollega's. Maar ook om externe perspectieven van zorgverleners en applicatiebeheerders.  
  • Je pakt communicatieprojecten op, waarbij je het oog op de toekomst houdt. Onze klanten en zorgverlening veranderen, dus wij ook. 

Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer via deze website of Neem voor meer info contact op met ons recruitment team. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in