+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,66 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van een drankje op het terras? Dan is deze baan iets voor jou! Ga aan de slag als orderpicker bij een drankenleverancier. Je krijgt ook een leuke toeslag, reiskostenvergoeding en kunt heftruckcertificaat halen. Werkplezier is belangrijk, met gezellige vrijdagmiddagborrels en kans op festivaltickets. Je werkt van maandag tot vrijdag, dus de weekenden zijn vrij! Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Kun jij genieten van een lekker drankje op een terras? Mooi, dan zijn we op zoek naar jou! Ga aan de slag als orderpicker bij de Klok Dranken in Groenlo en zorg ervoor dat niemand zonder drankje op een terras komt te zitten! Aan de slag in 2 ploegen met een salaris dat oploopt tot €15,66. Ben je al enthousiast? Lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • Goed salaris van €15,66
  • Veel werkplezier, lekker lachen met collega’s
  • Urengarantie over je gewerkte uren
  • Lekkere toeslag van 11%
  • Gezellige vrijmibo’s
  • Reiskostenvergoeding van 23 cent p/km
Wie ben jij

Als orderpicker kun Jij niet stil zitten en laat graag je spierballen zien, ook zou het mooi zijn als:

  • je fulltime inzetbaar bent in 2 ploegen.
  • je eigen vervoer hebt naar Groenlo.
Wat ga je doen

Eerst even opstarten met koffie? Check! Koffietje op? Je werkdag kan beginnen! Samen met de teamleider hou je een kleine dagstart met je team. Taken verdeeld en tijd voor actie! Als orderpicker ga je met je handscanner op pad door het magazijn van De Klok Dranken! Bier, wijn, frisdrank, echt alles komt voorbij. Laat jij je spierballen zien? Naast de bekende kratjes bier, gaan er ook fusten naar de klanten toe. Ben jij zo lekker gegaan en zijn de orders voor vandaag al verzameld? Geen ramp, je houdt namelijk ook de voorraad bij en zorgt voor een net magazijn! Daarnaast is er ook nog ruimte om te leren, behaal bijvoorbeeld je heftruckcertificaat bij ons! Het werk doe je van maandag tot vrijdag (weekenden voor jezelf, YESS) in 2 ploegen. Je werktijden zijn daarbij: 06:00-15:00 en 14:30-00:00.

Waar ga je werken

De orderpicker die in je zit komt te werken bij De Klok Dranken in Groenlo. De Klok Dranken is een toonaangevende leverancier die dranken levert aan verschillende horeca bedrijven en festivals. Maar hoe zit het nu in het magazijn zelf? De orderpickers zijn een gemoedelijk team waar altijd ruimte is voor een grapje. Genoeg werkplezier dus! Daarnaast worden er soms ook nog festivaltickets verloot. Dikke kans dus dat je je eigen verzamelde drankje dus terug proeft!

Sollicitatie

Heb ik de orderpicker in je wakker gemaakt? Trek je werkschoenen aan en solliciteer direct voor deze functie als orderpicker! Ik zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om het een en ander te bespreken. Liever een moment plannen? Check de bevestigingsmail en plan een belafspraak in. Als je nog vragen hebt, kun je me altijd bereiken via onderstaande gegevens. Spreek je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in