+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Frontend Developer – Integrations Tribe Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van integraties van zorgsystemen en draag bij aan het veilig en efficiënt overdragen van gegevens binnen de zorg. Als onderdeel van de Integrations Tribe werk je in een dynamisch team aan de optimalisatie van de Ons Suite inbox, met behulp van Vue3 en Typescript. Geniet niet alleen van de uitdagende projecten, maar ook van de informele sfeer met borrels, spelletjesavonden en meer, waarbij de mix van culturen en ideeën bijdraagt aan unieke innovaties. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Binnen de Integrations Tribe werken je samen met 20 andere leden aan de integraties van zorgsystemen en instelling. Deze systemen moeten op een veilige en gebruiksvriendelijke manier gegevens overdragen van cliënten. Je werkt aan de inbox van de Ons Suite, waar deze zorg-berichten op een optimale en efficiënte manier moeten worden weergegeven. Dit doe je in Vue3 en Typescript.

De voertaal met de teams is in principe Engels aangezien het team internationaal is en je dus samenwerkt met een variëteit aan andere nationaliteiten. Het team is multidisciplinair en bestaat uit: een andere frontend developer, meerdere backend developers, een product owner en een UX Designer.

Samen met hun kom je tot creatieve oplossingen en toets je en/of verbeter je jouw ideeën en check je of deze haalbaar zijn. Je werkt aan de verschillende projecten in sprints om je product te verbeteren. Tijdens het project zorg je samen met je team dat de software getest is op technisch vlak, maar ook op gebruiksvriendelijkheid. We houden er van om in het veld onze oplossingen te testen en te valideren en hier op verder te itereren.

Maar er is meer dan werk alleen. Werken bij Nedap betekent ook ontspannen met je team en collega's tijdens borrels, een spelletjesavond, het jaarlijkse voetbaltoernooi of een potje Mario kart. Voor iedere hobby is er wel iemand te vinden! 

Het internationale karakter van Nedap en de mix van mensen en culturen maken ons uniek. Het is de kracht van de ideeën en de energie die vrijkomen als wij Technology for Life creëren. Technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We doen dat vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

We zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van ontwikkelen van frontend applicaties en die zijn of haar carrière wilt voortzetten op een plek waar creativiteit en persoonlijke groei hoog in het vaandel staan. 

Herken je jezelf in de volgende punten:

  • Een HBO opleiding relevant aan het frontend vak.
  • Ervaring in het bouwen van front-end applicaties.
  • Kennis van CSS, HTML en Javascript (Typescript is een pre).
  • Ervaring Vue, React of andere moderne frontend frameworks.
  • Je hebt een portfolio of een github pagina met projecten waar je trots op bent.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed; 


Aanbod

Nedap Healthcare heeft met de Ons Suite een digitale totaaloplossing voor de ondersteuning van zorgprofessionals in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de zorg voor mentale gezondheid. Met Ons Suite kunnen deze professionals o.a. cliëntdossiers inzien, hun planning regelen en zorgdragen voor facturatie. Een belangrijk onderdeel is de integratie met andere systemen buiten de Ons Suite zodat zorgorganisaties makkelijker cliënten kunnen overdragen van en naar andere organisaties. Dit proces dient zo soepel mogelijk te verlopen zodat gegevens niet verloren gaan en belangrijke informatie over cliënten op de juiste plekken terecht komt.

In jouw rol als Frontend Developer werk je aan ambitieuze software projecten en ben je betrokken van begin tot eind. Van de eerste oriënterende gesprekken met onze klanten tot de daadwerkelijke uitrol van een nieuwe feature of applicatie! Hierbij kun je denken aan het bouwen van nieuwe features in een bestaand product, tot het bouwen van een nieuwe applicatie binnen de Ons Suite samen met je team. Daarnaast ben je samen met je team verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de bestaande applicaties.

We zoeken een echte kenner van frontend architecturen, technologieën en processen. Iemand die graag initiatief neemt en het leuk vindt om zijn of haar kennis te delen met collega’s. Je bent iemand die zich thuis voelt in de Wereld van Frontend-development. Je hebt ervaring met "component driven design", bij voorkeur in Vue. Maar als je ervaring hebt met React, Angular of vergelijkbare frontend frameworks is dat ook prima. Verder kun je een "future proof" architectuur opzetten. En je vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen en te experimenteren.


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en/of motivatie via de sollicitatiebutton naar Roelof de Vries. En als je nog meer wilt weten of vragen hebt, neem dan vooral nog even contact met ons via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

  • (Optioneel) Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure;
  • Als je een aanbieding krijgt voor deze rol en je accepteert ons aanbod, dan hebben we ook een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig;
  • We respecteren jouw privacy. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in