+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Change manager Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel je onder in een omgeving waar samenwerking en diversiteit centraal staan. Als onderdeel van het Team Coaches-team werk je zij aan zij met experts op gebieden als strategie, communicatie, en Agile coaching. De synergie tussen deze verschillende expertises stelt ons in staat om onze collega's de best mogelijke ondersteuning te bieden. Jouw rol als Change Manager brengt je in nauwe samenwerking met inspirerende professionals. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Het Team Coaches-team bestaat uit verschillende coaches met verschillende expertisegebieden zoals strategie, communicatie, diversiteit, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en Agile coaching. De teamcoaches stemmen regelmatig op elkaar af en werken zo veel mogelijk samen om de beste combinatie van vaardigheden voor elke situatie aan onze collega's te bieden. Je zal waarschijnlijk het meest samenwerken met onze andere Change Manager.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Als Change manager richt je je op de Agile mindset in plaats van slechts één framework. Je houdt ervan om mensen en teams te begeleiden en samen te brengen. Je bent meelevend hebt gemakkelijk contact met mensen met verschillende verantwoordelijkheden binnen de gezondheidszorg. Je bent proactief in het contact met mensen, teams en tribes. Je bent eager om nieuwe frameworks te leren, lessen op te nemen en deze met anderen te delen. Je bent ook een teamspeler en werkt samen met andere team coaches om de doelen van Nedap Healthcare te bereiken. Plezier en humor zijn ook belangrijk bij het werken bij Nedap Healthcare.

Bovendien herken je je in de volgende punten:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Je beheerste de Engelse taal goed (net zoals de Nederlandse taal
  • Ervaring met het begeleiden van meerde teams die samenwerken aan één product of suite.


Aanbod

Nedap Healthcare is recentelijk overgestapt op een Tribe-aanpak: teams die samenwerken in Tribes om waarde te leveren aan onze klanten en zorgverleners. Bij Nedap Healthcare werken we samen om beslissingen te nemen die rekening houden met de behoeften van alle medewerkers, Nedap, klanten en partners. We gebruiken een coöperatief decision-making framework dat zowel autonomie als onderlinge afhankelijkheid stimuleert.

Tribes, teams en individuele collega's worden begeleid door coaches (en hiermee ook de change manager), ze zullen ondersteund worden bij onder andere het initiëren van beslissingen, het betrekken van stakeholders, het maken van voorstellen, meningsverschillen oplossen, het nemen van beslissen en

Tribes, teams en individuen ontvangen ondersteuning van coaches om beslissingen te initiëren, relevante belanghebbenden te betrekken, input te verzamelen, voorstellen te creëren, meningsverschillen op te lossen, beslissingen te nemen en de adoptie te vergroten.

Als Change Manager gebruik je je kennis van besluitvorming en je vaardigheden als facilitator om onze collega's en teams te ondersteunen bij het maken van beslissingen.

Veel voorkomende taken zijn:

  • Coaching geven bij het maken van beslissingen;
  • Vergaderingen faciliteren om input te verzamelen, voorstellen te creëren en beslissingen te nemen;
  • Mensen ondersteunen bij het vinden van gemeenschappelijke grond in moeilijke gesprekken over controversiële onderwerpen;
  • Het organiseren van evenementen, trainingssessies en discussies om samenwerking te verbeteren;
  • Materialen zoals richtlijnen, tutorials en stroomdiagrammen creëren en bijwerken.

We hebben onze eigen decision-making framework ontworpen, dit framework moedigt iedereen aan om te experimenteren en om te ontdekken wat het beste werkt voor hen en anderen. Als Change Manager zal je dit proces faciliteren.


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Je kan recruiter Melanie het best bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in