+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Interim Controleleider Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Dit top tien accountantskantoor maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk. In Nederland heeft zij meerdere vestigingen verspreid door het land waaruit het (groot) MKB wordt bediend. Het is een fullservice accountantskantoor waar clienten terecht kunnen voor hun financiele, arbeidsgerelateerde en juridische vraagstukken. Hun praktijk staat onder supervisie van de AFM waardoor kwaliteit hoog in het vaandel staat. Volgens de laatste rapporten zijn zij als een van de beste accountantskantoren in Nederland bestempeld.


Bedrijfscultuur

De afgelopen jaren is er veel veranderd binnen deze club. Door de aanwas en verjonging van nieuwe partners is er een frisse wind door het beleid gegaan. Dit resulteert in een werkomgeving waar persoonlijke aandacht en mensgericht werken op nummer één staan. Er worden geregeld gesprekken georganiseerd met job coaches. Deze vertrouwelijke gesprekken geven collega's een stem en kans om hun gevoelens en bevindingen te ventileren. Met deze informatie wordt daadwerkelijk actie ondernomen om zodoende het werkplezier hoog te houden.

Namens onze klant zijn wij op zoek naar een interim controleleider. Startdatum is bij voorkeur begin november 2023. Als zelfstandig professional controleer jij de jaarrekeningen van diverse organisaties bij voorkeur in de profit en publieke sector. Hierbij ben jij medeverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van en rapportering over de opdrachten binnen jouw portefeuille.

Onze klant, een landelijk groot accountantskantoor, heeft hierbij een sterke focus op gemeentes, onderwijs, woningcorporaties, zorg en MKB-organisaties.

Als ZZP'er weet jij je snel in te passen binnen de organisatie en cultuur van het kantoor. Daarnaast zijn de werkzaamheden binnen de controlepraktijk als controleleider/junior manager jou bekend en ben jij dan ook snel inzetbaar. Het aantal uren ligt tussen de 24- 40.


Functie eisen
  • Ervaring bij een ‘Big Four’ kantoor in de auditpraktijk is een pré;

Er wordt verwacht dat je gezien je functie zelfstandig kan werken en proactief te werk gaat. Je bent erg klant-, en oplossingsgericht en zorgt ervoor dat de audits tot een goede einde worden gebracht. Je zorgt voor een juiste en goede dossiervorming en bent vaktechnisch zeer sterk. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in