+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 6x bekeken

Bouwkundig Inspecteur Groningen Headhuntersteam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Dit expertisebureau heeft meerdere vestigingen binnen Europa en richt zich vooral op schade-expertise, dit op gebied van bezit, mobiliteit en vitaliteit. Klanten van deze organisatie zijn bijvoorbeeld: vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties, overheden en leasemaatschappijen. De vestiging in Groningen richt zich vooral op de afhandeling van bouwkundige schadedossiers omtrent aardbevingsproblematiek. Het team bestaat uit circa 140 professionals die zich dagelijks inzetten binnen verschillende werkteams. Elk werkteam behandelt haar adressen die worden aangeleverd door het Instituut Mijnbouw Groningen.


Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich als professioneel en vooruitstrevend. Er wordt continu gestreefd naar de meest geavanceerde dienstverlening met het gemak van een goedwerkend digitaal platform.

Als Bouwkundig Inspecteur bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van (complexe) schade-inspecties en het opstellen van schaderapportages met betrekking tot aardbevingsschade. Dit als gevolg van de gaswinning in Groningen. Het inspectieplan en de samenhangende planning wordt door een overheidsorgaan opgesteld en afgestemd op uw beschikbaarheid. Dit kan variëren van minimaal 24 tot 40 uur per week. Voor het uitvoeren van inspecties wordt veelal gebruik gemaakt van een tablet en diverse tools om het rapporteren overzichtelijker en eenvoudiger te maken. Tijdens de projecten bent u verantwoordelijk voor een correcte inventarisatie van alle data en de afhandeling van de gegevens in inspectierapportages. Met deze informatie wordt een basis gelegd voor de analyses die nodig zijn om vast stellen of woningen bouwkundig versterkt moeten worden.


Functie eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO 4 en/of HBO opleiding Bouwkunde of Vastgoed en Makelaardij;

• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als bouwkundig inspecteur of schade-expert;

• U bent minimaal 24uur per week beschikbaar in loondienst of als zzp-er.

Competenties:

• Flexibel

• Doelgericht

• Empathisch

• Communicatief

Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan uw CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). Bij eventuele vragen kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer: 050 526 88 84.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in