+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Procesoperator Offshore 2-2 schema Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Redwave

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.800 - € 6.200 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw functie als Procesoperator Offshore eruit?

Voor een internationaal energiebedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator die mede verantwoordelijk zal zijn voor een optimale beheersing van het gehele productieproces. Tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden werk jij samen met jouw collega mechanics, elektriciens en procesoperators. Het is belangrijk om een veilige werkomgeving en de productiedoelstellingen te realiseren. Jij zult regelmatig zowel in de offshore controle kamer zijn alsook inspectierondes op en rond het platform uitvoeren. Jouw werkzaamheden als procesoperator offshore zijn:

  • Het herkennen van en het anticiperen op proces en mechanische storingen;
  • Het goed onderhouden van alle levensreddende, brandbestrijdings- en noodsystemen voor onmiddellijk gebruik;
  • Het oplossen van proces gerelateerde problemen, zelfstandig of samen met collega;
  • Het actief deelnemen aan incidentenonderzoeken, veiligheidsvergaderingen, toolboxmeetings, etc.;
  • Het inplannen van eigen dagelijkse werkzaamheden, via Maximo, op een effectieve en efficiënte manier;
  • Het inzien wanneer er iets gerepareerd moet worden en dit ook realiseren;
  • Het opstellen van rapportages in Maximo.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 06:30 uur start je de dag samen met je collega's met een goed ontbijt in de kantine. Na je ontbijt ga je verder met een heerlijk kopje koffie of thee en deelt de laatste updates tijdens de toolboxmeeting om 07:00 uur. Tijdens deze meeting worden verschillende onderwerpen besproken, zoals de uit te voeren werkzaamheden, eventuele issues en/of defecten, het weer en de hoeveelheid productie. Daarna voer je je taken uit tot 18.15 uur. Voordat je collega je dienst overneemt, sluit je de dag ook af met het avondoverleg tot 19.00 uur. Hier bespreek je het uitgevoerde werk, eventuele opvolging van veiligheidskwesties en de planning voor de volgende dag. Beide vergaderingen worden geleid door de OIM/TL (Team Lead). Als je dienst erop zit, is het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende rust. Sporten of tv kijken? Aan jou de keuze!

Ben jij de ervaren operator die we zoeken? Solliciteer dan direct of Neem voor meer info contact op met Auke of Mariska op +31 (0)251 262 947


Waar ga jij werken?

Als Procesoperator ga jij werken bij Neptune Energy.Neptune Energy is een internationaal energiebedrijf dat actief is in deexploratie, ontwikkeling en productie van olie en gas. Ze hebben wereldwijdactiviteiten in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk,Noorwegen, Nederland, Duitsland en Indonesië. Neptune Energy richt zich opduurzame en verantwoorde energieproductie, met een sterke focus op veiligheid,innovatie en samenwerking.

Als een dynamisch en snelgroeiend bedrijf biedt NeptuneEnergy een uitdagende en stimulerende werkomgeving waar professionals de kanskrijgen om een significante impact te maken. Ze bevorderen een cultuur vaninclusiviteit, samenwerking en continue verbetering. Neptune Energy hecht ookveel waarde aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van hun medewerkers enstreeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Met een diverse en internationalewerkomgeving biedt Neptune Energy mogelijkheden voor professionele groei enontwikkeling, evenals de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzetvoor de energie van de toekomst.


Wat bieden wij?

Als Procesoperator ga jij aan het werk in een 2-op-2-af werkschema waarbij je een half jaar vrij hebt! Dat betekent dus twee weken werken en twee weken lekker vrij! Daarnaast ga jij vanuit Den Helder met de helikopter naar het productieplatform. Verder kan jij rekenen op:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris inclusief ploegentoeslag en overnachtingsvergoeding variërend van €4.800,- en € 6.200,- afhankelijk van leeftijd en ervaring bij een fulltime dienstverband;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling;
  • Per direct een jaarcontract en zicht op een vast dienstverband;
  • De mogelijkheid om verschillende relevante offshore certificaten te behalen;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.
Wie ben jij?

Als Procesoperator heb jij een analytisch vermogen en kan jij zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Daarnaast durf jij beslissingen te nemen, ben je assertief en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

  • In het bezit van een diploma Vapro B/C en/of AOT (Allround Operationeel Technicus);
  • Relevante en recente werkervaring als operator in de petrochemie of zware industrie;
  • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Computer skills: denk bijvoorbeeld aan MS Office, DCS/ICSS systemen en Maximo.
Solliciteer direct!

Laten we snel kennismaken! Solliciteer direct via deze webpagina. Binnen drie dagen nemen wij dan contact met jou op voor een eerste telefonische kennismaking. Heb je nog vragen over de vacature of ben je benieuwd naar meer mogelijkheden binnen de on en offshore? Neem dan contact op met Auke via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31 (0)251 262 947.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in