+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Schilder Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Word jij als schilder blij van de geur van verf? Beginnen jouw vingers te jeuken als je aan schilderen denkt? Dan heten wij jou graag welkom binnen de Faber familie! Faber Personeel waardeert jou als schilder en daar willen wij je graag voor belonen. Daarom bieden wij jou het hele jaar door werk, ook in de wintermaanden. Er moet natuurlijk ook geld in het laatje komen en daarom betalen wij conform de schilder CAO. Nieuwsgierig geworden? Dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden! Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een gedreven schilder. Het schilderwerk zal voornamelijk plaatsvinden in Groningen, maar het kan ook voorkomen dat je voor een schilderklus naar omliggende dorpen af moet reizen. Door de diversiteit aan schilderprojecten kunnen de werkzaamheden sterk uiteenlopen. Van het sauzen van een nieuwbouwwoning tot het restaureren van een plafond van een monumentaal pand, het kan allemaal voorkomen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.


Ben jij het?

Omdat je direct mee gaat draaien in het team zijn wij op zoek naar een schilder met enige ervaring. Doordat de projecten zich bevinden in heel Groningen is het belangrijk dat je mobiel bent. Het hebben van een rijbewijs is daarom een harde eis. Geen eigen vervoer? Faber Personeel kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Door de diversiteit van de projecten is het ook fijn als je breed inzetbaar bent.  Daarnaast opereert onze opdrachtgever vaak in kleine teams en is het daarom belangrijk dat je een teamplayer bent. Wij en de opdrachtgever hechten veel waarde aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom is het een pré dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Mocht je deze nog niet in het bezit hebben, dan is het mogelijk om het certificaat via Faber Personeel te behalen.


Wat wij bieden

Het belangrijkste wat wij bieden is werkplezier. Als jij het naar je zin hebt bij de opdrachtgever dan bieden wij jou voor langere tijd een vaste werkplek. Mocht het van beide kanten echt zo goed bevallen dan willen wij je belonen door op termijn een vast contract te geven. Natuurlijk is naast het contract ook het salaris van belang. Afhankelijk van je ervaring als schilder bieden wij een salaris tussen de €2.650,- en €3.500,- euro bruto per maand. Ook wanneer je de kwast definitief aan de wilgen hangt vinden wij dat je zonder zorgen mag genieten van je oude dag. Daarom heb je bij ons vanaf je eerste werkdag keuze in pensioen: BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen.  Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat je de komende jaren op je plek zit. Wij geven daarom veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij ons diverse trainingen volgen en daarnaast zetten wij samen een ontwikkelpad voor je uit. Waar zie jij jezelf over 5 jaar staan? Naast al het harde werk is er ook tijd voor plezier. Wij houden jaarlijks 2 borrels die altijd zeer goed worden ontvangen door onze vakmannen. Ook kan je jezelf belonen met verschillende cadeaus, doordat je automatisch mee spaart met het Faber spaarpuntenprogramma.


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jou dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou! Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wat heb jij als schilder al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als schilder én als mens over 3 jaar staan? Wij gaan graag met je in gesprek, zodat we jou de best passende baan kunnen bieden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in