+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Psychiater – ForFACT-LVB AFPN Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lentis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als psychiater lopen je werkzaamheden uiteen. Bovenal ben je lid van het multidisciplinaire team en borg jij je specialisatie in het geheel. Je werkt fijn samen, je stimuleert en coacht anderen op inhoud en relatie en je bent zelf ook prima aanspreekbaar. Je werkt als regiebehandelaar en/of zorgverantwoordelijke, je voert gerichte diagnostiek uit en behandelt cliënten die in jouw geval veelal naar onze locatie komen – maar ook ga je samen met een collega bij de patiënten op bezoek.


Wat kom je brengen?

Een prettige persoonlijkheid. Je hebt de drive om niet alleen een doelgroep met soms lastig gedrag verder te brengen met oog voor de veiligheid in de samenleving, tevens wil je werken aan ontwikkeling van het team, de zorginhoud en de organisatie van dit alles. Je bent evenwichtig en stressbestendig. Jij laat je niet snel uit het veld slaan en durft grenzen te stellen. Tegelijkertijd is je doelgroep ook kwetsbaar. Jij weet daar goed mee om te gaan en beschikt over voldoende geduld, inlevingsvermogen en interesse in je patiënt en zijn/haar omgeving. Uiteraard beschik je over de juiste papieren (BIG) en heb je een rijbewijs. En een beetje humor is ook niet onbelangrijk.


Wat bieden wij jou?

Bij Forint waarderen wij onze collega’s zeer. Jij krijgt bij ons een goed salaris conform de cao GGZ/AMS. Je kunt in dienst komen bij Lentis of bij het FPC Dr. S. van Mesdag. Hoe dan ook bieden we die prettige en transparante werkplek, waarin we samenwerken met ruimte voor zelfstandigheid. Jouw ideeën en wensen horen wij graag. Tijdens het sollicitatiegesprek is er daarom alle gelegenheid om jouw (loopbaan)wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee.
Verder krijg je bij Forint o.a.:

  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast brede opleidingsmogelijkheden kun je denken aan een tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen.
  • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.
  • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega’s sporten, workshops volgen of een ‘health-check’ laten doen.
  • Het faciliteren van een uitgebreid evaluatieproces conform de regels die gesteld worden aan de IFMS ten behoeve van de herregistratie RGS.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de crisisdienst van Lentis en/of de bereikbaarheidsdienst van het FPC Dr. S. van Mesdag.
Ben je enthousiast?

Solliciteer direct! Dit kan tot en met zondag 12 mei 2024. 

Meer weten? Een kop koffie of eens een dagje meelopen en sfeer proeven? Hanneke Kooi, psychiater en manager inhoudelijke zaken, kan je alles vertellen over deze vacature. Zij doet dit graag! Je kunt haar bereiken via ons algemeen telefoonnummer 088 – 114 5222, dan word je doorverbonden of teruggebeld.

   



Aanbod

   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in