+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Switch naar bedrijfsgeneeskunde Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.147 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als bedrijfsarts in Limburg help je het mkb gezond te ondernemen, van lokale bakkers tot IT-consultants. Solliciteer nu en maak het verschil in dit gedreven team!


Jouw nieuwe baan

Als bedrijfsarts begeleid je werknemers om hun gezondheid en arbeidsomstandigheden te verbeteren. Je fungeert als adviseur voor re-integratie en helpt klanten een optimale werkomgeving te creëren. Je durft de rol van sparringpartner op je te nemen en positioneert jezelf als expert. Tijdens je eerste jaar volg je interne trainingen om alle aspecten van het vak te beheersen. Na dit jaar evalueren we gezamenlijk. Als zowel jij als wij overtuigd zijn van jouw toekomst in de bedrijfsgeneeskunde, bieden we de mogelijkheid om op onze kosten de verkorte opleiding tot bedrijfsarts te volgen, die ongeveer 2 jaar duurt.

Jouw nieuwe werkgever bevordert kennisdeling en biedt ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Je kunt specifieke thema's onder de aandacht brengen of kennissessies verzorgen voor collega's. Na het behalen van de titel bedrijfsarts, kies je uit 8 ontwikkelpaden. Dit stelt je in staat om nieuwe artsen te begeleiden, te promoveren, je verder te specialiseren of je te ontwikkelen tot manager.

Kortom, als bedrijfsarts heb je de kans om te groeien in een boeiend vakgebied en een waardevolle bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van werknemers.


Jouw nieuwe werkplek

Natuurlijk, je staat er niet alleen voor. Jouw standplaats bevindt zich in een van de groepspraktijken in Noord-Nederland, bijvoorbeeld Groningen. Daar maak je deel uit van een multidisciplinair team, waaronder (bedrijfs)artsen, casemanagers, arboverpleegkundigen en arbeidsdeskundigen. 

Je hebt ook contact met huisartsen, psychologen, leefstijlcoaches en andere externe (para)medische experts. Het team waarin jij werkt is divers en heeft een informele no-nonsense sfeer met behulpzame collega's. De communicatielijnen zijn kort, mede doordat je regelmatig persoonlijk contact hebt op kantoor.

Bovendien maak je snel kennis met andere artsen die binnen de organisatie starten. Samen volgen jullie een eenjarig maatwerkprogramma, dat begint met een inspirerend driedaags scholingsevent, inclusief hotelovernachting en culinair genot. Na dit jaar kun je de verkorte opleiding tot bedrijfsarts volgen, waarbij jouw werkervaring van waarde is.


Wat breng je mee?

Relevante ervaring in de bedrijfsgezondheidszorg is geen must. Ben jij een BIG geregistreerde arts, nieuwsgierig en bereid om nieuwe kennis op te doen en véél te leren? Solliciteer dan snel!


Arbeidsvoorwaarden

Jij verricht belangrijk werk dus word je daar ook goed voor beloond. Jij krijgt:

  • een salaris van maximaal 7.147 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 
  • vast contract, goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (inclusief de mogelijkheid om bij te kopen).
  • een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding of een lease auto.
  • toegang tot de eigen academie met veel workshops en opleidingen.
  • na de opleiding tot bedrijfsarts, keuze uit 8 ontwikkelpaden. Nieuwe artsen begeleiden, promoveren, specialiseren of je ontwikkelen naar een managementrol? Kies maar!
  • inspirerende momenten bij klanten, lezingen en andere bijeenkomsten.
  • hulp op het vlak van IT, research, development en data science.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in