+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Marketeer B2B Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

In Groningen zijn wij op zoek naar een Marketeer B2B die ervaring heeft met het creëren van een ijzersterke merkidentiteit en merkbeleid. In deze uitdagende baan ben je verantwoordelijk voor het nog succesvoller maken van de diverse merken die vallen onder de productlijnen van dit sterk groeiende internationale bedrijf. Jij staat er niet alleen voor. Je hebt 8 inspirerende marketing collega’s (marketeers, online marketeers, design/DTP) en een evenzo aanstekelijke manager die jou aanjaagt, ondersteunt en zelf het goede voorbeeld geeft. Klinkt interessant? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Direct dienstverband voor 32 tot 40 uur
  • Bruto maandsalaris tot max. € 4.000 o.b.v 40 uur
  • Meedenken over ontwikkeling van marketingpocessen
  • Een internationale werkomgeving
  • Een zeer dynamische werkomgeving
wie ben jij

Jij bent iemand die energie krijgt van een dynamische omgeving. Met jouw kennis van de analytische kant van het vak weet je goede marktanalyses uit te voeren en advies te geven aan de klant waar nodig is. Met jouw creatieve skills zorg je voor ijzersterke content die bijdraagt aan de rendement die jij samen met de salesafdeling draait.

  • Je bent minimaal HBO of WO geschoold met een opleiding richting Marketing en/of Commercie;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring met innovatieve Marketing. Ervaring binnen de Retail branche of een Internationale handelsorganisatie is een pré;
  • Je hebt een creatieve, originele en krachtige schrijfstijl;
  • Positionering, data-analyses en social mediakanalen kennen voor jou geen geheimen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
wat ga je doen

Met onderbouwde Marketingjaarplannen maak jij van dealers ware ambassadeurs. Uiteraard ben jij zelfredzaam en spar je dus mee over de invulling van deze strategische plannen. Dit doe je door het uitvoeren van marktanalyses (denk aan SEO, SEA en Google Analytics). Tevens heb je nauw contact met de salesmanagers over de inzet van Marketingtools voor dealers. Wat heeft de dealer nodig voor een goede merkidentiteit? Je weet de klant goed advies te geven omdat jij weet wat zij nodig heeft. Dit kan zich uiten in een nieuwsbrief, flyer of content op de website/webshop. Omdat deze dealers Internationaal gevestigd zijn, kan de strategie zich per dealer anders uiten. Hier weet je met jouw ervaring dan ook goed op te anticiperen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het creëren van een goede Customer Journey en het creëren van passende content voor de klant. Je draagt immers iedere dag bij aan het rendement dat zij en de salesafdeling draaien.

waar ga je werken

Bij jouw nieuwe werkgever werken circa 120 enthousiaste collega’s en binnen alle Europese landen telt het bedrijf meer dan 6.000 dealers. Dagelijks worden er uit 3 centrale magazijnen 10.000 orders verzonden na dealers die rechtstreeks verkopen aan de eindklant (dierhouders). Je komt te werken in een dynamisch team van Marketeers, Online Marketeers en collega DTP'ers. Tevens werk je nauw samen met een manager die jou aanjaagt, ondersteunt en zelf het goede voorbeeld geeft.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Verder behoort het maken van een online persoonlijkheidstest onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in