+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Programmamanager transformatie sociaal domein Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Multiselect Publiek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Multiselect Publiek

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ben jij de Programmamanager transformatie sociaal domein die wij zoeken en werk je graag met ons mee naar een maatwerkgericht, nuchter en solide sociaal domein beleid in de regio Groningen? Dan zoeken wij jou! Interesse? Neem voor meer info contact op met Stefan de Rapper via telefoon: 06-45930573 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

We willen aansluiten op de wereld en wensen van onze inwoners. Dat we zo kunnen werken met elkaar dat de inwoner écht centraal staat en krijgt wat nodig is om mee te (blijven) doen in de samenleving. Daarom zijn wij ons sociaal domein aan het transformeren. We werken toe naar een situatie waarin we passende ondersteuning bieden waar dat nodig is: dichtbij, van hoge kwaliteit en vanuit een integrale aanpak.


Functieomschrijving

In deze opdracht sta jij aan de lat voor het deelprogramma Meer Veerkracht in de transformatie van ons sociaal domein. Jij gaat aan de slag met inspanningen die ervoor zorgen dat de sociale basis goed benut wordt. Jij zorgt dat al deze inspanningen met elkaar samenhangen en bijdragen aan het doel. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van een visie op de sociale basis. En aan de samenwerking tussen formele én informele zorg dat die elkaar versterkt. Maar ook thema’s zoals vrijwilligerswerk en ontmoeting. Vragen die hierbij spelen zijn: Hoe zorgen we ervoor dat er een sociale basis ontstaat van vitale en sociale gemeenschappen? En wat is daarvoor nodig in onze gemeente? Hoe zorgen we ervoor dat dorpen zelf hun eigen aanpak kunnen ontwikkelen? Jij gaat met deze vragen aan de slag. Je stimuleert inwonersinitiatieven en zorgt ervoor dat je de samenhang van deze initiatieven overziet.

Verder:

  • Je werkt nauw samen met de programmamanager TSD en maakt deel uit van het programmateam. 
  • Je maakt een start up van jouw deelprogramma. De vorm van werken ontwikkel je gaandeweg (bijvoorbeeld projectmatig werken of samenwerking in de lijn).

Je bent een prettig persoon met energie en je levert een positieve bijdrage in ons team! Je wordt enthousiast van een klus die gericht is op vraaggerichte dienstverlening voor onze inwoners. Je vindt het leuk om een proces te begeleiden en te komen tot verdere integrale samenwerking. Je kunt goed verbindingen leggen tussen mensen en ontwikkelingen. 

Je bent in staat om een complexe opgave te reduceren tot haalbare en concrete doelen. Je bent bekend met projectmatig creëren. Hierbij stuur je een team inhoudelijk aan en weet je samen de organisatie te enthousiasmeren voor het deelprogramma. Je hebt gevoel voor de verhoudingen en belangen in een politiek- bestuurlijke organisatie. Je brengt hierin je eigen nuchtere mening mee.


Vacature-informatie
  • Startdatum:  12-02-2024
  • Einddatum:   11-02-2025
  • Optie op verlenging
  • 16 uur per week 

Functie-eisen
  • Wo werk- en denkniveau;
  • Een achtergrond in welzijn, opbouwwerk en/of overheidsparticipatie;
  • Meerdere jaren ervaring als projectleider of programmamanager binnen het sociaal domein bij de overheid;
  • Ervaring met het versterken van de sociale basisinfrastructuur. 

Solliciteren bij

Ben je op korte termijn beschikbaar of wil je meer weten over de rol van Programmamanager transformatie sociaal domein? Neem dan contact op met Stefan de Rapper via telefoon: 06-45930573 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in