+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Zelfstandig Bedrijfsdiëtist Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 10 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 30 - € 40 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Medewerkers gezonder en vitaler laten worden, dat is als Bedrijfsdiëtist, ook wel Voedingscoach, jouw doel. Ben je woonachtig in omgeving Groningen en bereid om voor een aantal uur per maand medewerkers online en op locatie verder te helpen? Dan is de rol van zelfstandig, ook wel interim Bedrijfsdiëtist bij MyDailyLifestyle wat voor jou! Aansluiten bij hen betekent 'dag, saaie acquisitie' en 'hallo, gaaf klantenbestand en opdrachten'.

Het gaat om een rol met veel flexibiliteit en een organisatie waarin men luistert naar jouw voorkeuren. Wil je meer werken dan kan dat, wil je in loondienst treden dan kan dat. Interesse gewekt? Mooi, lees dan snel verder.

Over MyDailyLifestyle

Een gezondere leefstijl van mensen zorgt voor een werkomgeving waarin iedereen zich fijner voelt en beter presteert. Dit levert werkwaarde op: lager ziekteverzuim, gezondere medewerkers, meer werkplezier, duurzame inzetbaarheid en minder kosten op korte en lange termijn. MyDailyLifestyle zet professionals in bij diverse bedrijven die zich bezighouden met het belangrijkste kapitaal van een onderneming: mensen. Zowel bij kleine als bij grote opdrachtgevers stimuleren zij medewerkers gezonder te leven. Denk hierbij aan opdrachtgevers als: Achmea, AkzoNobel, Rabobank, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Securitas, Tata Steel, BAM en nog velen anderen. Door de zogenoemde 'werkwaarde-formule' leidt de inzet van de professionals tot gezondere medewerkers, betere prestaties en minder kosten en... daar zijn ze trots op!

Dit ga je doen

  • Je coacht in jouw woonomgeving medewerkers die met name kampen met overgewicht en obesitas; je coacht hen naar een gezondere leefstijl volgens het programma van MyDailyLifestyle.
  • Je zorgt hierdoor voor fitte, blije en tevreden deelnemers aan het eind van het traject.
  • Je spart met teamleden van dezelfde discipline over moeilijke casussen.
  • Je hebt de mogelijkheid workshops te geven en health checks te doen en zelfs een spreekuur op locatie bij de werkgever te doen.
  • Je coacht online, maar wanneer deze behoefte er is (dit is beperkt) ook op locatie; dit kan zijn op de werklocatie van de werknemer of bij de werknemer thuis.

Het traject

Je begint met een (uitgebreide) check, zodat jij en jouw deelnemer precies zien wat er aan de hand is. Vervolgens ga je 12 of 24 weken met de deelnemer aan de slag zijn/haar doelen te realiseren. Je geeft op basis van het online eetdagboek persoonlijk advies aan je client. Je hebt hierin erg veel ruimte om samen te bepalen wat nodig is om de doelen te behalen. Ga je aan de slag met workshops of health checks? Dan krijg je materialen en een body compositie monitor mee. Als het je lukt de deelnemer haar/zijn doelen te laten behalen, wat meestal het geval is, is dat fantastisch voor je deelnemer, zijn of haar werkgever en natuurlijk voor jouw als coach!

Zelfstandig, maar niet alleen

Hoewel je de rol van Bedrijfsdiëtist, ook wel Voedingscoach, vaak zelfstandig te werk gaat, heb je een grote achtervang qua kennis en mogelijkheden. Per discipline zijn er namelijk meerdere collega's aangesloten/werkzaam. Samen vormen jullie een werkgroep en hebben jullie regelmatig intervisie momenten.



Gevraagd

Als ervaren Bedrijfsdiëtist ben je natuurlijk communicatief vaardig en in staat mensen mee te nemen, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Je bent bedreven in online coaching, maar bent niet te beroerd de auto in te stappen om een medewerker verder te helpen.

Dit neem je mee

  • Je hebt een hbo-diploma o.g.v. Voeding & Diëtiek. Dit beloven wij namelijk richting de opdrachtgevers;
  • Je hebt 1 of meer jaar ervaring met (individuele) coaching en het geven van trainingen;
  • Je bent geregistreerd coach bij Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Je bent bereid te reizen (max. 1 uur, incidenteel langer);
  • Je bent een minimaal aantal uur per maand beschikbaar en bereid je aan deze afspraak te houden;

Het is in deze rol mogelijk om jezelf als zelfstandige of als medewerker in loondienst aan te sluiten, dus... ik ga graag in gesprek over jouw mogelijkheden.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Gerenommeerde werkplekken zonder zelf te hoeven reageren, handige tools en platforms om jouw cliënten echt verder te helpen, de mogelijkheid om je 100% bezig te houden met coachen, dynamiek en gelijkgestemde collega's. Dit is in een notendop wat MyDailyLifestyle je te bieden heeft.

De benefits

  • Je verdient als zelfstandige tussen €30,00 & €40,00 bruto per uur;
  • Je werkt een minimaal aantal uur per maand, afhankelijk van jouw voorkeuren;
  • Je kunt voor langere tijd via deze organisatie aan de slag;
  • Je wordt door Backoffice ingepland op de meest leuke en uitdagende coaching-opdrachten afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
  • Je vergroot jouw kennis door uitstekende onboarding en het coaching portaal; 
  • Je kijkt uit naar intervisiegroepen, Masterclasses met nieuwe inzichten en een halfjaarlijkse developmentdag

Door aansluiting bij MyDailyLifestyle kies je nu en in de toekomst voor jouw eigen ontwikkeling als coach. Je kunt je bezig houden met wat er echt toe doet 'mensen verder helpen'. 

Sluit jij je niet aan als zelfstandige, maar liever in loondienst? Dan kijk je uit naar een salaris tussen €3.000,00 & €3.500,00 bruto per maand, jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, 25 vakantiedagen, een zakelijke reiskostenvergoeding van €0,33 cent per kilometer en €0,21 cent per kilometer voor woon-werk-verkeer.

Een collega aan het woord

"Ik werk al meer dan 10 jaar bij MyDailyLifestyle. Het werk blijft boeiend omdat het altijd afwisselend is. Wij werken via blended care model. Digitale informatie ondersteund met een persoonlijk advies en persoonlijk contact, bij mensen thuis of via videobellen.

We houden ook spreekuur in het bedrijf waar de mensen werken. Daar proef je de cultuur van de organisatie en weet je waar mensen tegen aanlopen. Daarbij kun je werkgevers en werknemers gericht adviseren om gezondere leefstijl te realiseren. Naast spreekuur doen we ook aan workshops en groepsvoorlichting. MyDailyLifestyle is een hele prettige organisatie voor mij. Ik word “gezien en gekend”. Bij MyDailyLifestyle heb ik een fijne groep collega’s die mij ondersteunen in mijn persoonlijke ontwikkeling. En wat zeker niet vergeten mag worden dat we als collega’s lol hebben met elkaar."



Uren

10 uur
12
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in