+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Begeleider gehandicaptenzorg ZZP Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ZorgZijn Zorgbemiddeling

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • 45 - € 52,50 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature: ZZP Begeleider Gehandicaptenzorg
Locatie: Provincie Friesland, Drenthe en Groningen

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gekwalificeerde en toegewijde zelfstandige begeleiders (ZZP) om ons team te versterken! ZorgZijn is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften door middel van ons team van zorgprofessionals. We zijn actief in de provincies Friesland, Drenthe en Groningen. Onze missie is het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen in hun dagelijks leven en hier speel jij een cruciale rol in.

Functieomschrijving:
Als zelfstandig begeleider ben je verantwoordelijk voor het verlenen van professionele en empathische begeleiding aan cliënten, waarbij de principes van Triple-C centraal staan. Dit omvat het helpen van cliënten met dagelijkse activiteiten en het bieden van emotionele ondersteuning. Je bent verantwoordelijk voor het toepassen van zorgplannen en het verschaffen van de nodige structuur en duidelijkheid aan cliënten. Onze prioriteit is het verbeteren van de levenskwaliteit van cliënten door kwalitatieve en deskundige begeleiding te bieden via ons team van medewerkers. Door je aan te sluiten bij ons team, kan ook jij een positieve impact maken!

Functie-eisen:
  • Diploma in een relevante zorggerelateerde opleiding op MBO (niveau 3 of 4) of HBO niveau
  • Registratie bij de Kamer van Koophandel
  • In het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Ervaring en bekwaamheid met de MVG/LVB doelgroepen en conflicthantering
  • Affiniteit met de gehandicaptenzorg
  • Goede communicatieve vaardigheden, empathisch en stressbestendig
  • Kennis en/of een cursus over Triple-C (Client, Coach, Competence), een benadering die gericht is op het herstel van de regie over het eigen leven van cliënten, is een pré.
Wij geven momenteel de voorkeur aan kandidaten die zich bevinden in de provincies Friesland, Drenthe en Groningen, in lijn met ons beleid om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en reistijd te minimaliseren.

Wat bieden wij?
Bij ZorgZijn stimuleren we persoonlijke groei, bieden we diverse werkgelegenheidsopties en creëren een ondersteunende gemeenschap van professionals. Daarnaast vind je flexibiliteit, plezier in je werk en de kans om een positieve impact te maken op het leven van cliënten. Het is mogelijk om op vaste detacheringsbasis te werken en/of ad hoc. Dankzij ons uitgebreide aanbod van locaties bieden wij de mogelijkheid om een voorkeurslocatie te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Samen zullen we de meest geschikte opties zorgvuldig overwegen. Voor het harde werk ontvang je een marktconform uur- en weekendtarief op basis van ervaring en kwalificaties. Bovendien krijg je reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende positie als zelfstandig begeleider (ZZP)? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
Indien er vragen zijn of meer informatie nodig is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en verdere toelichting te geven over de functie en ons wervingsproces. Je kunt contact met ons opnemen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of (+31) 50 211 14 88. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan het welzijn van onze cliënten.

Uren

40 uur
Ad Hoc diensten en Detacheringen mogelijk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in