+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Persoonlijk begeleider gesloten jeugdzorg Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgfabriek

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.091 - € 4.085 p/m

Vacatureomschrijving

Sta jij stevig in je schoenen, ben jij een ster in het vinden van verbinding met een zeer uitdagende en complexe doelgroep en heb jij een passie voor- en ervaring in de residentiële jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Is dit jouw werkplek?

Voor een grote jeugdzorgorganisatie zijn wij op zoek naar jeugdzorgwerkers die als geen ander weten hoe het is om binnen de residentiële jeugdzorg aan de slag te gaan. Structuur bieden, betrouwbaar zijn in je handelen en vanuit een vertrouwensband een waardevolle bijdrage leveren aan de (verstoorde) ontwikkeling van een van de meest uitdagende en complexe doelgroepen binnen de samenleving, is jou op het lijf geschreven. Een uitdaging ga je niet uit de weg: sterker nog, hier krijg jij de meeste energie van! Jij draagt bij aan het stabiliseren van de jongeren en speelt een belangrijke rol in de dagelijkse bezigheden op locatie en het welzijn van de jongeren. Je bent een spin in het web en samen met jouw hechte team van multidisciplinaire collega's, streef jij naar de best mogelijke situatie voor de jongeren. Waar anderen opgeven, zie jij mogelijkheden en ben je creatief in het bedenken en uitvoeren van passende interventies.

Het gaat om een gesloten behandelgroep waar jongeren tussen de 12 en 18 jaar met complexe (gedrags-)problematiek verblijven als het thuis niet meer gaat. De ontwikkeling van de jongeren dreigt dermate verstoord te worden waardoor en gesloten plaatsing op een behandelgroep de enige passende optie is. Maar: hier komt in de loop van 2024 verandering in. Met de nieuwe trends binnen de jeugdzorg wordt de gesloten jeugdzorg steeds minder vrijheidsbeperkend. Bij de organisatie waar jij voor komt te werken is dit ook zeker het geval. Dit zie jij als dé kans om jouw kennis en ervaring nog verder te ontwikkelen!


Jouw werkdag

Je start jouw werkdag met een uitgebreide overdracht van de collega's die de dienst voor jou hebben gewerkt. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt op de groep en bij de jongeren individueel. Om de dag goed te starten, neem je vervolgens even de tijd om een praatje te maken met een van de jongeren die hier behoefte aan heeft. Vanuit de vertrouwensband die je hebt opgebouwd en door aan te sluiten bij de belevingswereld van de jongere, kun je zijn gedrag goed herleiden en lukt het op onrustige momenten met de jongere in contact te blijven en de-escalerend te werk te gaan. Op de groep zorg je dat je aanwezig bent en de jongeren ondersteunt en begeleidt in de dagstructuur. De duidelijkheid en structuur die je de jongeren biedt brengt hen rust, maar je speelt wanneer het nodig is ook in op de individuele begeleidingsbehoeften. Je bent sterk in overstijgend denken en behoudt korte lijnen met de gedragswetenschappers om de jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Als SKJ geregistreerde jeugdzorgwerker neem je taken als mentorschappen op je, werk je samen met het netwerk die bij de jongere betrokken is en zorg je ervoor dat het behandelplan up to date is. Je werkt onregelmatig (ochtend-, avond- en slaapdiensten) en om het weekend.Gevraagd

 • Je hebt een afgeronde hbo(+) opleiding in de richting van Social Work of vergelijkbaar;
 • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of kunt deze aanvragen;
 • Je hebt aantoonbare groepswerkervaring;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer.

Twijfel je of jij helemaal voldoet aan de eisen of heb je een vraag n.a.v. van deze vacature? We denken graag even met je mee! Neem voor meer info contact op met Janka, via: +31 6 11257849Aanbod

 • Een uitdagende werkplek met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een mooi salaris conform cao jeugdzorg schaal 8 (€ 3091 - € 4085 o.b.v. een 36 urige werkweek);
 • Verschillende training- en opleidingsmogelijkheden;
 • Werkbegeleiding vanuit De Zorgfabriek!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in