+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Projectleider Energietechniek Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Betaselect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.750 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider Energietechniek binnen een dynamisch team, leid je projecten gericht op warmtenetten en WKO-installaties. Je verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van multidisciplinaire teams, het beheren van kostencalculaties, planningen en kwaliteitsaspecten, en het opbouwen van duurzame relaties met stakeholders. Jouw bijdrage aan procesverbeteringen en standaardisatie draagt bij aan het succes van duurzame projecten. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectleider Energietechniek word je onderdeel van een dynamisch team. Je staat aan het roer van projectteams die zich focussen op de aanleg en aansluiting van warmtenetten en WKO-installaties. Je stuurt deze multidisciplinaire teams aan, stuurt op kostencalculaties, planningen en kwaliteitsaspecten, en bouwt duurzame relaties op met stakeholders en ketenpartners binnen deze semi-overheidsinstelling.

Jouw technische inzichten en projectmanagement skills zorgen ervoor dat projecten voorspelbaar en succesvol worden uitgevoerd. Daarnaast lever je een bijdrage aan continue verbetering van (werk)processen, methodieken en standaardisatie.



Gevraagd

Je hebt een HBO-opleiding in de techniek, kennis van projectmatig werken, en minimaal 3 jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur in installatietechniek. Je bent een natuurlijke leider, flexibel, oplossings- en kwaliteitsgericht, en hebt een strategisch denkvermogen.

Ben je in bezit van een Prince II certificaat of ben je hiermee bekend is dat mooi meegenomen.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie met een uitstekend basissalaris (€3750 - €6000 bruto per maand)
  • Een jaarcontract met het uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Een pensioen via StiPP.


Bedrijfsomschrijving

Onze partner ontwikkelt, realiseert en exploiteert warmtenetten en warmte-koudeopslagsystemen als onderdeel van een nieuwe duurzame warmte-infrastructuur in de stad Groningen. Ze hebben de mooie opgave om zo te mogen bijdragen aan een CO2-vrije toekomst en staan er om bekend dat we bij het realiseren hiervan doorpakkers zijn. De afgelopen jaren hebben ze o.a. 8 km warmtenet in de noordwestelijke stadswijken aangelegd en een hypermoderne nieuwe warmtecentrale op Zernike gebouwd die gebruik maakt van datacenter restwarmte als duurzame energiebron. Ook sluiten we het grootste zonthermiepark van Nederland op ons warmtenet aan. En nieuwe plannen volgen.
Bij Betaselect doen we meer dan enkel detacheren. We verbinden talent met topbedrijven binnen sectoren zoals Luchtvaart, Automotive, en meer. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomst gericht. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in