+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Monteur Personen- en Bedrijfswagens Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan verschillende voertuigen? Bij ons krijg je de kans om je passie te gebruiken en verder te groeien. Je komt te werken in een team dat zorgt voor het materieel, zodat iedereen veilig kan werken. Je gaat aan de slag met het repareren en onderhouden van auto's en ander materieel. We geven je het beste gereedschap en zorgen dat je veilig kunt werken. Ook helpen we je met je ontwikkeling door een opleidingsbudget. Plus, na een tijdje maak je kans op een vast contract! Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren automonteur met een passie voor het repareren en onderhouden van voertuigen? Zoek je een tijdelijke uitdaging waarin je jouw vaardigheden kunt benutten en verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!


Waar ga je werken?

Welkom bij jouw nieuwe werkgever op de afdeling werkplaats. Dit is onderdeel van een grotere organisatie, wat verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van openbare ruimten. Met ongeveer 600 toegewijde medewerkers zetten we ons in voor het optimaliseren van de leefomgeving. Binnen de afdeling werkplaats is een team van ongeveer 40 man die dagelijks bezig zijn met het verzorgen van het materieel. Op die manier kunnen ze de medewerkers hun taken en werkzaamheden veilig en efficiënt uitvoeren. Ze streven naar een optimale werkomgeving waarin kwaliteit en veiligheid voorop staan, zodat de andere collega's goed aan de slag kunnen.


Wat ga je doen?

Als eerste monteur draag je de verantwoordelijkheid voor het repareren en onderhouden van een divers scala aan voertuigen, waaronder personenwagens, lichte bedrijfswagens, kraanvoertuigen zoals autolaadkranen, en gerelateerd materieel zoals gladheidsbestrijdingsmateriaal. Je voert reparaties uit aan het chassis, de motor en de opbouw van deze voertuigen en bent bedreven in het opsporen en diagnosticeren van storingen, zelfs in complexe voertuigen. Daarnaast voer je APK- en VA-keuringen uit en begeleid en instrueer je mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Met jouw expertise zorg je ervoor dat voertuigen veilig en optimaal functioneren, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.


Wat verwachten wij van jou?
  • Afgeronde MBO 4 autotechniek opleiding;
  • Rijbewijs B (C en E is een pré);
  • Bereidheid voor het invullen van storingsdiensten;
  • Bekend met het stellen van diagnostiek;
Wat kun je van ons verwachten

Welkom bij Maintec, waar wij niet alleen collega's zijn, maar vooral ook mensen met passie voor techniek! Bij ons draait het om meer dan alleen een loonstrookje. Alles moet gewoon goed zitten! We zorgen ervoor dat je salaris altijd op tijd is en dat er altijd iemand klaarstaat voor jouw vragen en opmerkingen. Bovendien voorzien we je van alle benodigde pbm's en top gereedschap, zodat jij veilig en professioneel aan de slag kunt. We geven altijd dat extra beetje gas en gaan voor de perfecte match tussen jou en je nieuwe uitdaging. Bij Maintec ben jij onze ster en we doen er alles aan om jouw technische carrière te boosten!

Maar dat is niet alles! Hier zijn de vette voordelen die op jou liggen te wachten:

  • Een goed salaris, tussen de € 2.500 en € 3.300 bruto per maand op basis van 40 uur, met ruimte om te groeien in de toekomst;
  • Na een te gekke werkperiode bij Maintec, wacht er een vast contract bij jouw nieuwe werkgever om jouw technische skills naar nieuwe hoogten te brengen;
  • No worries over reiskosten, we vergoeden €0.23 per kilometer. Geen auto? We regelen er een voor je!
  • Overwerkpercentages volgens de voorwaarden van je nieuwe werkgever;
  • Vanaf de start pensioenopbouw, zo ben je ook zeker voor je toekomst;
  • 8.33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen om lekker te ontspannen.
  • Top-of-the-line Hilti gereedschap en branded pbm's om jouw technische game naar een hoger niveau te tillen;
  • Een opleidingsbudget om jouw kennis en kunde verder te ontwikkelen en de beste technieken te leren;
  • En het belangrijkste: altijd welkom bij Maintec voor een drankje, een gezellig praatje, of gewoon om je thuis te voelen!

Bij Maintec zijn we gespecialiseerd in o.a. elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde en metaal. We zijn echte tech-guru's en zorgen ervoor dat al onze vakspecialisten een job vinden waar ze écht blij van worden. We evalueren niet alleen je werk, maar ook je ambities. Wil je groeien in persoonlijke ontwikkeling of een opleiding volgen? Geen probleem, we bespreken graag alle mogelijkheden.

Jij zoekt een uitdaging, wij kennen de markt door en door waar deze uitdaging in te vinden is. Samen gaan we voor een mooie periode met successen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in