+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Inspecteur Elektrotechnische installaties Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk bij een familiebedrijf dat bekend staat om haar innovatieve projecten in de elektrotechniek. Hier heerst een familiare en informele sfeer waar collegialiteit belangrijk is. Als inspecteur elektrotechnische installaties ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van inspecties, het opstellen van rapporten, en meer. Een unieke kans om deel uit te maken van een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Deze installateur in Groningen en omgeving is actief binnen de drie noordelijke provincies en houdt zich bezig met de elektrotechniek van utiliteitsbouw. Het is een middelgroot familiebedrijf waar klanten zowel uit de profit als non-profit sector opdrachten wegzetten, waarbij voldoende capaciteit is om grote projecten en kleine projecten te draaien. Het is een allround elektrotechnisch bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met noodverlichting, zonnepanelen en NEN 3140 keuring.


Bedrijfscultuur

De installateur is een hecht familiebedrijf dat bekend staat om haar innovatieve projecten in de utiliteitsbouw. Grote waarde wordt gehecht aan een familiare cultuur, informele werksfeer en collegialiteit. Er heerst een nuchtere mentaliteit waarbij men elkaar helpt waar nodig. Medewerkers krijgen de ruimte om ideeën aan te dragen waarbij het zelf oplossend vermogen wordt versterkt. Het is een bedrijfscultuur waarbij men naar elkaar om kijkt. Je hoort erbij!

Als inspecteur elektrotechnische installaties bereid jij de inspecties voor en voert deze vervolgens uit. Jij draagt zorg voor de inventarisaties en schouwingen en maakt het plan van toezicht. Jij calculeert en stelt de offertes en contracten op. Jij voorziet in de inspectierapportage, meldt en legt de afwijkingen hierin vast. Jij meldt levensbedreigende situaties aan de beheerder van de installaties. Bovendien regel jij de kalibratie, de keuringen en de bijbehorende administratie. Jij archiveert vervolgens de kalibratie en keuringsrapporten. Jij beheert en houdt de normdocumentatie actueel. Jij krijgt bovendien de bevoegdheid een contract met de beheerder op te stellen en deze mede met de toezichthouder te ondertekenen. Jij beslist over het plan van toezicht en over de frequentie van het toezicht. Jij beoordeelt en interpreteert de resultaten. Hierbij let jij op de metingen en beproevingen en beslist vervolgens of de elektrische arbeidsmiddelen vrij komen. Jij rapporteert aan de toezichthouder. De inspecties dienen ten alle tijden uitgevoerd te worden conform de geldende normen.


Functie eisen
  • Jij hebt uitgebreide kennis en ervaring met de NEN3140, NEN1010 en NEN-EN 50110-1;
  • Jij beschikt over het niveau van een laagspanningsdeskundige;
  • Jij hebt een scope 8 certificaat;
  • Jij hebt een VCA-VOL certificaat;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal;
  • Jij weet waar de prioriteit ligt;
  • Jij communiceert efficiënt met collega’s en opdrachtgever
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in