+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Tandarts-/Preventie- assistent in de tandheelkunde Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacature in het kort

Voor een tandartspraktijk in Groningen zoeken we een super assistent die wil meebouwen aan een team. Deze praktijk staat bekend om zijn uitmuntende zorg en warme sfeer. Als je meer wilt groeien, ook in je salaris, is dit je kans. Er is ruimte om door te groeien naar bijvoorbeeld hoofdassistent. Je werkt in een inspirerende omgeving waar jouw kwaliteiten tot hun recht komen. Uren zijn bespreekbaar, dus reageer als je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent. Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Lees verder om te zien hoe.
 

Volledige vacaturetekst

(Preventie) Tandarts-assistent, zit je prima waar je nu zit, dan zou ik tóch nog even verder lezen! Wil je ECHT next level, ook financieel? Voor een praktijk in Groningen zoeken we een super assistent. Dit is niet zomaar een vacature, hier hoef je alleen maar te reageren als je wil meebouwen aan een team in een eind vorig jaar overgenomen praktijk!


Groeiende praktijk, waar nog ontwikkeling inzit!

Natuurlijk hebben we de wervende tekst bij vrijwel elke vacature die jij leest (en dan proberen we toch nog een beetje de vaart erin te houden, hoor!). Maar hoe ga ik jou dan wel bereiken, want bij deze praktijk zijn ze wel op zoek, maar dan echt alleen naar die ene SUPER assistent! Lees nog even door, dan komen we straks bij het aanbod! Deze praktijk, gevestigd in Groningen, is een levendige en vooruitstrevende tandheelkundige kliniek die bekend staat om zijn uitmuntende zorg en warme atmosfeer. Ze streven ernaar om elke patiënt een onvergetelijke ervaring te bieden, ze geloven in teamwork, professionaliteit en vreugde in alles wat ze doen.


Als je tanden konden kiezen: Rovidam!!

Terwijl jij achteroverleunt, gaan wij meteen voor je aan de slag om een praktijk te vinden waar jij met jouw ervaring het beste tot je recht komt!
Makkelijker kan toch niet? Solliciteer! We brengen je in contact met praktijken die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Bovendien bemiddelen wij kandidaten gratis!


Iets meer info over de functie:

Voor de assistent die meer wil, ambities heeft, is er ruimte om bijvoorbeeld hoofdassistent te worden, en als jij dat bent, dan zijn ze meer dan bereid een goed loon te betalen. Dus wil jij next level, groeien, bloeien en bouwen, dan is deze praktijk misschien wel iets voor jou. Functie inhoud (maar zoals gezegd, je mag veel meer): Als tandarts- of preventie-assistent bij de praktijk in Groningen assisteer je de tandarts tijdens behandelingen en ingrepen. Je bereidt de kamer voor voor elke behandeling en nadien zorg je dat al het materiaal in de sterie komt, waarbij je de WIP richtlijnen in acht neemt. Je maakt in opdracht van de tandarts de röntgenfoto's en licht patiënten voor over mondverzorging en nazorg na bijvoorbeeld extracties. Je verricht administratieve taken zoals het plannen van afspraken en het verwerken van de anamnese. 


Waar moet jij aan voldoen?
  • Diploma tandartsassistent of vergelijkbare opleiding.
  • Je wil méér, inclusief meer loon!
  • Je staat open voor leren en ontwikkelen.
Werkelijk meer groeien, ook qua loon?

"Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving waar jij jouw kwaliteiten kunt laten zien en laten groeien! Heb je ambitie, dan kun je doorgroeien naar preventie. Uren zijn in overleg, dus reageer vooral, vanaf 2 dagen per week." Hierboven zie je de wervende tekst en die klopt als een bus, maar daarnaast zoeken ze vooral een kandidaat die mee wil bouwen aan de groei van deze recent overgenomen praktijk. Denk dus aan iets als hoofdassistent, of als je daar zelf een idee over hebt, meld je, ze staan ervoor open! Ga hier een kop koffie drinken en ik weet zeker dat je verkocht bent.


Effe kijken daar?

Zin om eens kennis te maken? Stuur me vast je CV en daarna bellen we!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-39675601

Ref: 19990

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in