+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Aanpakker met VCA gezocht Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Als je graag buiten werkt en van aanpakken weet, is deze baan perfect voor jou. Je gaat aan de slag op verschillende locaties, zoals nu in een mooie stad. Samen met collega's doe je verschillende klussen, zoals sjouwen en steigers bouwen. Veiligheid is heel belangrijk. Je werkt in een team en hebt contact met verschillende mensen. Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als aanpakker met VCA werk je graag in de buitenlucht. Je bent fysiek in staat om til en sjouw werkzaamheden te verrichten en je bent op korte termijn beschikbaar.

Als aanpakker met VCA kom je op veel verschillende locaties. Je komt op dit moment te werken op een toplocatie in de stad Groningen, namelijk het hoofdstation. Ze hebben op deze locatie extra handen nodig voor verschillende klusjes, zoals sjouwwerk, het maken van bekistingen en het op- en afbouwen van steigers. Samen met collega's werk je op een professionele manier en zorg je ervoor dat alles goed en veilig verloopt. Je hebt ook veel contact met opzichters en uitvoerders om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en het project succesvol wordt afgerond Op een werkdag is er altijd van alles te doen, maar veiligheid staat altijd voorop! Daarom moet je voldoen aan de eis van een VCA certificaat en bij ons langs komen voor het behalen van jouw GPI certificaat.

Ben jij per direct beschikbaar en in bezit van VCA? Reageer dan nu direct! 


Functie eisen
  • In bezit van VCA-certificaat;
  • Fysiek fit in orde;
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.


Wat wij bieden

Het salaris dat je gaat verdienen is gebaseerd op leeftijd en ervaring en dit zal tussen de €14,- en €16,- bruto per uur zijn. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in