+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Preventie-tandarts assistent Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 p/m

Vacature in het kort

Deze praktijk is gezellig en ligt dichtbij een park. Je kunt hier veel leren, zoals assisteren bij implantologie. Er is geen werk in het weekend of avond, dus je vrije tijd is echt vrij. Het team is leuk en er zijn veel mogelijkheden om te groeien. Je werkt samen met de tandarts en houdt van alles klaar voor de behandeling. Ook help je met het schoonmaken van de spullen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken in de stad Groningen een allround tandartsassistent, voor 3-4 dagen per week! Ben je een ERVAREN balie of sterie assistent en zou je door willen schuiven naar de stoel, dan nodigen we je ook uit om te reageren!


Sterke club

Mooie praktijk in de stad Groningen, bestaand uit een team van ongeveer 14 collega's en 7 stoelen. Ze omschrijven de praktijk zelf als super gezellig, je loopt zo het park in vanaf hier en er is geen verplichte vakantiesluiting (wel overleg je met de tandarts waar je aan 'gekoppeld' bent). Uiteraard kan een patiënt hier terecht voor algemene tandheelkunde en de mondhygiënist, maar daarnaast ook voor implantologie. In het weekend en de avond zijn ze gesloten.


Rovidam, de standaard in de tandheelkunde!

Ja, dit stukje tekst is inderdaad nogal standaard. Maar zeg nou zelf, je wil toch ook gewoon die zekerheid van Rovidam, want: Rovidam is al 20 jaar actief in arbeidsbemiddeling. Als het om Mondzorgbanen gaat kan je bij ons echt kiezen en mag je ook nog kieskeurig zijn. Kies de juiste partij om jouw ambities waar te maken. Met de ervaring die je hebt, koppelen wij je aan de juiste praktijk. Wat het jou kost? Rovidam bemiddelt kandidaten gratis.


Divers werken in overleg, veel mogelijk!

De tandarts assisteren aan de stoel. Dat is wat je hier 3 dagen per week gaat doen. Instrumenten aangeven, zorgen dat de instrumenten schoon zijn, patiëntendossiers bijhouden en kamers aanvullen. Dit is een kleine greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden. Als je ook preventie assistent bent, dan kun je op je 4e werkdag een eigen agenda draaien, bestaande uit uiteraard tandsteen verwijderen, instructie geven voor rageren, voeding etc, en bijvoorbeeld bleken. Als je het leuk vindt kun je ook assisteren (leren) bij implantologie.


En kijk hier even naar:
  • Ervaring in de tandheelkunde (balie, sterie, stoel of preventie)
  • 3-4 dagen beschikbaar
  • Je bent prettig en laagdrempelig in de omgang
  • Je houdt van gezelligheid met collega's
Wandelen, shoppen en oh ja, werken!

Bij deze praktijk in Groningen bieden ze je een fijne werkplek, korte lijnen, een super gezellig team, veel mogelijkheden qua werk, bijvoorbeeld leren assisteren bij implantologie, of van sterie of balie doorgroeien naar de stoel, je kunt in de buurt wandelen en even winkelen, avond en weekend is gewoon vrij, 3-4 dagen werken in overleg en zo kan ik nog wel even doorgaan. 


Es even een kijkje nemen?

Dat begrijp ik helemaal! Dat regel ik graag:

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-39675601

Ref: 20023

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in