+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Groningen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In Groningen zoeken we een servicemonteur voor het repareren en aanleggen van rioleringen. Je werkt zelfstandig en elke dag is anders. Je helpt klanten door problemen op te lossen en geeft ze tips. Technische ervaring is handig, maar je leert ook bij ons. Ook kun je bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

In Groningen zijn wij op zoek naar een servicemonteur voor het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Technische ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Iets voor jou?

Als de werkdag begint neem je eerst de planning van de dag door. Er staan een paar klussen op de planning en je hebt de kans dat er nog meer meldingen bij komen. Met de tablet heb je een overzicht van alle meldingen voor die dag. Je voert reparaties uit, groot en klein, en daarnaast inspecteer je ook het riool/leidingwerk om te bekijken of je een verstopping kan verhelpen. Je weet nooit wat die dag allemaal binnen komt, maar elke klant is sowieso blij als je langs bent geweest! Zo bekijk je met een inspectie wat er precies moet gebeuren, kan je direct de verstopping verhelpen? Of moet je een nieuwe binnenriolering aanleggen? Met jouw vakmanschap zorg je er voor dat de verstopping niet zo snel meer terug komt en geef je de klanten nog een paar extra tips mee om beter met het afvalwater om te gaan. 


Functie eisen
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Technisch inzicht; de details leer je bij het bedrijf.
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen met een ééndagscursus via Abiant.
  • Leergierig, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en bovenal servicegericht.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in alles wat met riolering te maken heeft. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en zijn daarmee onmisbaar voor veel klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Ondanks dat er aan veel grote projecten gewerkt wordt hangt er een gezellige en informele sfeer. Samen met al het personeel wordt er alles aan gedaan om deze sfeer te behouden en daarnaast is er veel ruimte voor scholing om jezelf te ontwikkelen.    


Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en bijzonder zelfstandige functie met een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. Plus de grote kans op een vast contract. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in